Sommerhus til 6 personer med sauna og spabad – 2 hunde tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Søringen 15, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52076
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I Grærups Strands naturskønne ferieområde ligger dette fine sommerhus og venter på jer. Med plads til 6 personer er sommerhuset det oplagte valg for familien, der drømmer om en stille og rolig ferie i den vestjyske natur. Det store badeværelse med spabad og sauna inviterer til ekstra velvære og afslapning, og op til 2 hunde er tilladt.

Lys og venlig indretning med brændeovn og energivenlig varmepumpe

Så snart I træder ind ad døren på Søringen 15, kan I mærke feriefreden sænke sig over jer. Her vil I blive mødt af en lys og venligt indretning med et personligt præg, der skaber en hjemlig atmosfære. Det veludstyrede køkken (med opvaskemaskine) ligger i åben forbindelse med stuen og spiseafdelingen og sætter rammerne for en ferie med samværet i centrum.

Både det åbne opholdsrum og badeværelset er udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne om morgenen, og en energivenlig varmepumpe holder omkostningerne og sikrer samtidig et behageligt rumklima hele året rundt. Når der skal skrues ekstra op for varmen og feriehyggen, kan I passende tænde op i brændeovnen, som altid er en garanti for god stemning.

Ekstra wellness med sauna og spabad på badeværelset

Trænger I til at komme helt ned i gear? Så skal I bare søge mod sommerhusets badeværelse, som er indrettet med et lækkert spabad og en sauna. Det lille ”wellnesshjørne” er det perfekte spot, når der skal tankes nye kræfter efter en dejlig, lang gåtur i den friske havluft.

Terrasse næsten hele vejen rundt, legehjørne og 750 meter til stranden

En skøn, stor fliseterrasse går næsten hele vejen rundt om feriehuset og sørger for, at der altid er en solrig og læfyldt krog at finde. Læn jer tilbage i havemøblerne og nyd den friske luft, mens børnene tumler med hundene på græsplænen.

Det fantastiske Vesterhav og dets brede sandstrande ligger 750 meter fra sommerhuset, og en ca. 10 minutters gåtur gennem Grærup Strands smukke klitlandskab bringer jer helt ned til vandkanten. Stranden er et besøg værd i al slags vejr – og børnene og hundene vil elske at udforske den!

Det siger vores gæster om sommerhuset 52076

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus für die Familie, großer Wohn-/Essbereich mit gemütlichem Sofa und Sesseln sowie Kamin. Modernes, großes Badezimmer. Küche gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus. Wir haben uns gleich sehr wohl gefühlt. Es ist in einer sehr ruhigen Gegend und man kann dort sich dort sehr gut erholen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super Ferienhaus für die Familie mit zwei Kindern und Hund. Die Gegend lädt nicht nur zum erkunden am Strand ein ( der fußläufig gut zu erreichen ist) sondern auch die Natur direkt vor die Tür bietet sich an.
Das Haus selbst ist zweckmäßig eingerichtet und im groben mangelt es an nichts.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...