Fantastisk luksushus med sauna, spa, billard og fitness

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjergbovej 9, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60002
12 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
7 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

I Blåvands naturskønne ferieområde ligger denne drøm af et feriehus, der i den grad tikker alle bokse. Det topmoderne spahus råder ikke kun over luksuriøse faciliteter som sauna, Jacuzzi til 7 personer og dampbad – der er også sørget for noget til de aktive feriegæster med et kombineret aktivitets- og fitnessrum med Technogym udstyr! Alt inventar er topkvalitet blandt andet med Miele hvidevarer.

Kvalitetsbevidst indretning med underholdning for alle

Fem stjerner plus er en velfortjent karakter til det luksuriøse hus på Bjergbovej 9. Her får I hele 300 m² topmoderne og kvalitetsbevidste omgivelser med alt, hvad feriehjertet begærer (og mere til).

Tag en slapper i spabadet med en kold drink fra minibaren, eller hold en rigtig wellnessaften med et besøg i dampbadet eller den varme sauna. Eller læn jer tilbage i lædersofaen med et glas rødvin, mens mørket falder på, og brændeovnens knitrende flammer fylder stuen med varme.

Imens livsnyderne slapper af på luksuriøs vis, kan de aktive feriegæster samles i det kombinerede aktivitetsrum til en omgang billard eller en lille fitness-session – efter en tur på løbebåndet eller kondicyklen vil I helt sikkert sove ekstra godt om natten.

Den hyggelige hems udgør en ekstra hyggekrog og bliver et sikkert hit blandt de små gæster.

Nyd den friske luft hele året rundt på den store terrasse

Det store feriehus råder over en tilsvarende stor terrasse, hvor der er flere fine kroge med havemøbler og liggestole. Dele af terrassen er tilmed overdækket, så I kan nyde naturen og den friske luft selv på regnfulde dage.

Fra spisestuen er der direkte udgang til en af de overdækkede terrasser, og her kan der holdes grillaftener alle årets dage rundt om det store havebord. Når mørket falder på, sørger spotsene i loftet for lys.

Udvendigt som indvendigt – her er ikke overladt noget til fantasien, og her er I altid godt underholdt. Men får I alligevel lyst til at bevæge jer ud i området, er der flere spændende udflugtsmål i nærheden. Blåvands centrum byder på oplevelser for store og små, og den kilometerlange sandstrand er selvfølgelig altid et besøg værd.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60002

D.
sagde , Odense C

Det bedste og flotteste ferie hus. Perfekt til flere familier

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med perfekt indretningDejlig natur og dyreliv.
Fine legemuligheder

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med plads til mange. Vi havde børn, svigerbørn og børnebørn med så det passede med en afdeling til hver familie. Stor fællesområde hvor vi hyggede sammen med fællesspisning og spil i aktivitetsrummet.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:300 / 2.700
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Dampkabine, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...