Luksushus med spa, billard og fitness i Blåvand

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjergbovej 9, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60002
12 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
7 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Blåvands naturskønne ferieområde ligger dette attraktive feriehus ved Bjergbovej 9, der i den grad tikker alle bokse. Det topmoderne spahus råder ikke kun over luksuriøse faciliteter som indespa til 7 personer, udespa, sauna og dampbad – der er også sørget for noget til de aktive feriegæster med et kombineret aktivitets- og fitnessrum med Technogym udstyr! Alt inventar er topkvalitet blandt andet med Miele hvidevarer.

Kvalitetsbevidst indretning med aktivitetsrum og wellness

I det luksuriøse aktivitetshus får I hele 300 m² topmoderne og kvalitetsbevidste omgivelser med alt, hvad feriehjertet begærer.

Tag en slapper i spabadet enten indenfor eller i udespaen med en kold drink fra baren, eller hold en rigtig wellnessaften med et besøg i dampbadet eller den varme sauna. Læn jer tilbage i lædersofaen med et glas rødvin, mens mørket falder på, og brændeovnens knitrende flammer fylder stuen med varme.

Imens livsnyderne slapper af på luksuriøs vis, kan de aktive feriegæster samles i det kombinerede aktivitetsrum til en omgang billard eller en lille fitness-session – efter en tur på løbebåndet eller kondicyklen vil I helt sikkert sove ekstra godt om natten.

Den hyggelige hems udgør en ekstra hyggekrog og bliver et sikkert hit blandt de små gæster.

Nyd den friske luft hele året rundt på den store terrasse

Det store feriehus råder over en tilsvarende stor terrasse, hvor der er flere fine kroge med havemøbler og liggestole. Dele af terrassen med et langt spisebord og gasgrill er tilmed overdækket så I kan nyde naturen og den friske luft selv på regnfulde dage. Som ekstra luksus er der opsat varmelamper på terrassen, så I kan nyde aftenen lidt længere. På den åbne del af terrassen kan I nyde et bad i udendørsspaen og se på stjerner en klar aften.

Legehuset og trampolinen hitter sikkert blandt de små feriegæster.

Udvendigt som indvendigt – her er ikke overladt noget til fantasien, og her er I altid godt underholdt. Men får I alligevel lyst til at bevæge jer ud i området, er der flere spændende udflugtsmål i nærheden – eksempelvis  de spændende museer Tirpitz eller Flugt i Oksbøl, eller nyd den smukke udsigt fra Blåvandshuk Fyr. Blåvands centrum byder på oplevelser for store og små, og den kilometerlange sandstrand er selvfølgelig altid et besøg værd. 

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel (type 2)

Det siger vores gæster om sommerhuset 60002

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, stylisches und helles Haus. Qualitativ hochwertige Küche und Möbel, alles sehr geschmackvoll und durchdacht

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr Luxuriös und sehr ruhige Lage. Ein guter Ort um Energie zu tanken.
Spa und Wellnessbereich Bereich ist hervorragend und zu Empfehlen.
Der Wohnbereich ist sehr offen und modern.
Ein sehr schöner Ort

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr geräumig und hell. Für 12 Personen perfekt und ausreichend eingerichtet. Für jeweils 2 Schlafzimmer gibt es 1 Bad, was sehr angenehm ist. Zusätzliche Glastüren bieten Schallschutz.
Große überdachte Südterrase lädt bei Sonnenschein auch im Herbst zum Verweilen ein. Großzügiges Aussengelände, Spielplatz, ausreichend Parkplätze.
Fitnessraum und Wellnessbereich sind großzügig eingerichtet.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:300 / 2.700
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Dampkabine, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...