Spa og saunahus med hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Kollemarken 2, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60021
10 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Her er muligheden for rigtigt at holde ferie, geare ned og forkæle sig selv – også med flere personer. Kollemarken 2 i Blåvand er et dejligt stort hus med gode dobbeltsenge i alle 5 soverum, så det er helt perfekt også til den store familie. Her er familiens hund i øvrigt også velkommen.

Stort flot og rummeligt hus med brændeovn

Det lyse og flotte hus er indrettet med alle bekvemmeligheder. For at give jer mulighed for optimal feriehygge, er her både vaskemaskine, tørretumbler og selvfølgelig opvaskemaskine. I det store flotte køkken med kogeøen er der god plads til i fællesskab at tilberede lækre måltider, og imens opvaskemaskinen klarer resten er der god tid til familiespil ved det store spisebord. Huset er udstyret med en energisparende varmepumpe og der er naturligvis gulvarme i badeværelserne. Vil I have det ekstra hyggeligt, så kan I naturligvis tænde op i husets lille brændeovn.

2 badeværelser, spa og sauna

Skal I rigtigt forkæle jer selv, så har i på Kollemarken 2 muligheden for at tænde op i spa eller saunaen. Især efter en lang dag med friske gåture ved Vesterhavet er det en absolut luksus, at tænde for spaen, sætte et par stearinlys for ekstra hygge og lade sig glide ned i et varmt spa-bad og lade boblerne massere alle bekymringer ud af kroppen. Med 2 badeværelser behøver I ikke bekymre jer om badeværelseskø imens I nyder jeres personlige wellness-oase.

Stor læterrasse og legeredskaber til børn

Ferietid er ofte terrasse- og grillmadtid, og det er supernemt her på Kollemarken 2! Med direkte udgang fra spisestuen finder I en stor fin terrasse med et overdækket område, så grillmaden ikke bliver vejrafhængig. Her er der gode læhjørner, men også en stor let forhøjet træterrasse, hvor I kan tanke masser af sol og slappe af, imens børnene leger i sandkassen og gynger. Huset ligger dejligt privat på en stor grund omrandet af træer. Her er dejligt privat og god plads til leg med børn og hund.

Blåvand strand- og strandbyliv

Med et feriedomicil i Blåvand har I alt, hvad I skal bruge. Her er kilometer lange skønne hvide strande og smuk natur, museer og spændende oplevelser, samtidigt har I en livlig ferieby, med mange gode spisesteder og shoppingmuligheder. Det helt perfekte sted til en perfekt ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60021

DE
D.
sagde , Deutschland

Was die Ausstattung und Qualität der Einrichtung betrifft waren wir sehr zufrieden.

Sehr gute Betten,allerdings etwas wenig Stauraum, weil einige Schränke verschlossen waren.

Eine sehr gute Raumaufteilung mit sehr viel Platz.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einem soliden Zustand. Einige Pflegearbeiten könnten gemacht werden. Ansonsten sind es sehr schöne Räumlichkeiten. Besonders das Fernsehzimmer. Auch der Hund hat sich wohl gefühlt!
Wir hatten eine schöne Zeit!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super, und lässt keine Wünsche offen. Was für viele Urlauber wichtig ist : die Betten sind sehr gut. Das Haus ist sehr gut ausgestattet. Das Grundstück sehr groß und gepflegt. Wir würden das Haus jederzeit wieder nehmen. Vielen Dank für den tollen Urlaub

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:147 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2014 / 2007

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...