Central ferielejlighed med sauna, spabad og gulvvarme

3.5
icon
icon
icon
icon
Vandflodvej 2, 30, Blåvand - Søg på husnr. 60030
Gæsterne siger: icon icon

Midt i hjertet af Blåvand ligger denne nordisk-moderne indrettede ferielejlighed, hvor I med op til 4 personer kan nyde en dejlig og afslappende ferie og tilmed kan nyde ferien i sauna og spabad.

Nyd de lækre omgivelser i Blåvand

Det fine træhus udstråler fra første øjekast ægte hyggelig feriestemning, og ved første indtræden vil I falde godt til i de smagfulde omgivelser, som bliver jeres hjem for ferien.

På de 96 m² finder I alt, hvad feriehjertet begærer, lige fra en stilfuld og kvalitetsbevidst indretning, som er godt udstyret både i køkken, stue og udvendigt, til ekstra goder i form af både sauna og spabad.

Det store fokus på komfort skinner igennem i alle husets rum, og også i soveværelserne er der sørget for, at I har god plads og kan brede jer godt ud. Fra det ene værelse har I endda udgang til den skønne balkon, hvor I også kan nyde solskinsdagene.

Fed beliggenhed tæt på centrum

På Vandflodvej 2, 30 har I stort set alt, hvad I kunne ønske jer, lige i nærheden: Stranden ligger 1200 meter væk, kun 200 meter til den næste købmand og med den nærmeste restaurant kun 100 meter fra hjemmet.

Her kan I altså roligt lade bilen stå og gå på opdagelse til fods. Lige i nærheden finder I masser af oplevelser for hele familien, og det flotte naturområde kan udforskes i flere timer på de små stier, mens Vesterhavet inviterer til en frisk dukkert.

I Blåvands livlige bymidte finder I et bredt udvalg af forskellige underholdningstilbud både for store og små. Forretninger, butikker, bolsjefabrikken, lysstøberiet, minigolf, zoologisk have og meget mere. Her mangler der bestemt ingenting.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60030

D.
sagde , Danmark

Very beautiful house with two bedrooms, two bathrooms and nice living area, lovely terrace, fully equipped kitchen and nice spa and sauna. We found everything we needed, felt very comfortable and safe with our almost one year old baby.

D.
sagde , Danmark

Huset er lækkert og er fint indrettet – Man kan se, at det er ikke meget unge mennesker, der er ejere. Alene, at der lå et håndskrevet brev med velkomst virker dejligt. – Dejlig terrasse i solen. – Og fine havemøblerFint hus – lidt gammeldags indrettet – men fint og rentSoverum:2
Bolig-/Grundareal:96 / 400
Renoveret / Byggeår:2005 / 2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks
længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...