Central ferielejlighed med sauna, spabad og gulvvarme

3.5
icon
icon
icon
icon
2408
Vandflodvej 2, 30, Blåvand - Søg på husnr. 60030

Midt i hjertet af Blåvand ligger denne nordisk-moderne indrettede ferielejlighed, hvor I med op til 4 personer kan nyde en dejlig og afslappende ferie og tilmed kan nyde ferien i sauna og spabad.

Nyd de lækre omgivelser i Blåvand

Det fine træhus udstråler fra første øjekast ægte hyggelig feriestemning, og ved første indtræden vil I falde godt til i de smagfulde omgivelser, som bliver jeres hjem for ferien.

På de 96 m² finder I alt, hvad feriehjertet begærer, lige fra en stilfuld og kvalitetsbevidst indretning, som er godt udstyret både i køkken, stue og udvendigt, til ekstra goder i form af både sauna og spabad.

Det store fokus på komfort skinner igennem i alle husets rum, og også i soveværelserne er der sørget for, at I har god plads og kan brede jer godt ud. Fra det ene værelse har I endda udgang til den skønne balkon, hvor I også kan nyde solskinsdagene.

Fed beliggenhed tæt på centrum

På Vandflodvej 2, 30 har I stort set alt, hvad I kunne ønske jer, lige i nærheden: Stranden ligger 1200 meter væk, kun 200 meter til den næste købmand og med den nærmeste restaurant kun 100 meter fra hjemmet.

Her kan I altså roligt lade bilen stå og gå på opdagelse til fods. Lige i nærheden finder I masser af oplevelser for hele familien, og det flotte naturområde kan udforskes i flere timer på de små stier, mens Vesterhavet inviterer til en frisk dukkert.

I Blåvands livlige bymidte finder I et bredt udvalg af forskellige underholdningstilbud både for store og små. Forretninger, butikker, bolsjefabrikken, lysstøberiet, minigolf, zoologisk have og meget mere. Her mangler der bestemt ingenting.

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:96 / 400
Renoveret / Byggeår:2005 / 2017

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...