Velholdt feriehus med aktivitetsrum, sauna og spabad

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Poul Thøstesensvej 16, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60042
8 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

For enden af en lille stikvej i Blåvand ligger dette skønne feriehus til 8 personer. Huset er virkelig velholdt med moderne indretning, højt til loftet og flere fede faciliteter – blandt andet spabad, sauna og aktivitetsrum. Stor terrasse med overdækket del og afskærmning, og i gåafstand til både Vesterhavet og Blåvands hyggelige bymidte. Dette hus tilbyder også ladestik til elbiler.

Rummeligt aktivitetshus med wellnessfaciliteter

Aktivitetshuset på Poul Thøstesensvej 16 råder over 155 flotte kvadratmeter. Den velholdte og kvalitetsbevidste indretning er både moderne og hyggelig, og der er åbnet godt op med store vinduer og højt til loftet – her vil I helt sikkert finde jer godt tilpas!

Feriehuset har masser af fede highlights, som vil falde i god jord hos både store og små gæster. I aktivitetsrummet kan I spille billard og dart, og vil I hellere slappe af med lidt wellness, er det største af husets 2 badeværelser indrettet med et lækkert spabad og en sauna.

Der er 4 gode soverum med opbevaringsplads og fjernsyn i alle værelser. De praktiske faciliteter er i top, og en opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler klarer de huslige pligter for jer.

Lækker terrasse, udkigsbænk og kort vej til by og hav

Fra stuen er der udgang til den store terrasse, som både er afskærmet og har en overdækket del. Der er havemøbler og liggestole, så I kan nyde de varme sommerdage i fulde drag, og på græsplænen kan børnene få lov til at tumle – der er tilmed gyngestativ og sandkasse til de mindste. Med til huset hører en udkigsbænk, hvor I har den skønneste udsigt over klitlandskabet. Som et ekstra highlight, forefindes der ved feriehuset også ladestik til elbil.

Beliggenheden er både rolig, naturskøn og central. Der er kun 300 meter til den nærmeste købmand og Blåvand bys store udvalg af butikker, spisesteder og aktivitetsmuligheder. Her kan I helt sikkert få en hyggelig dag til at gå!

Også det brusende Vesterhav og den hvide sandstrand ligger små 10 minutters gang fra feriehuset, og en udflugt til havet kan anbefales ligegyldigt årstid, vind og vejr. Her er altid noget nyt og spændende at opleve for alle aldre.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60042

D.
sagde , Sønderborg

Et dejligt stort og velindrettet hus med dejligt lysindfald hele dagen. Stort og meget velindrettet og veludstyret køkken…dejligt for en familie der godt kan lide at lave mad sammen. 4 gode værelser med tv og to fine badeværelser, hvor især spabadet blev brugt. Og det store spillerum blev brugt flere gange dejligt til bordtennis og billard.
Jordvarmen sikrede en behagelig temperatur (marts/april)…og vejret var momentvis også til stole og solsenge på terrassen.
Alt indendørs og udendørs var velholdt.
Det var min 60 års fødselsdag sammen med børn og svigerbørn og det blev lige som jeg havde ønsket mig.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155 / 3.000
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...