Lækkert spahus med sauna, udespa og aktivitetsrum i Blåvand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Gl. Skolevej 8, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60044
8 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
7 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et feriehus lidt ud over det sædvanlige? Så er Gl. Skolevej 8 i et nybygget område i Blåvand den perfekte adresse! Det femstjernede feriehjem har plads til op til 8 personer (og 2 hunde) og er udstyret med lækre faciliteter for enhver smag; blandt andet sauna, spabad, udespa og ikke mindst et aktivitetsrum med bordfodbold, airhockey og dart. 

Femstjernet indretning med sauna, spa og aktivitetsrum

Det 185 m² store træhus fortjener alle sine fem stjerner, og den stilrene og omfattende indretning tikker alle bokse. I får ikke kun et flot og rummeligt feriehjem, men også flere lækre highlights, der gør ferien endnu bedre.

Det veludstyrede køkken er slået sammen med stuen, og i de 4 rummelige soveværelser er I garanteret en god nats søvn i de komfortable dobbeltsenge. Oven i det sørger 2 badeværelser for minimal kø til bruseren om morgenen.

Slut en frisk feriedag af med en wellnessaften i det største badeværelse, hvor den varme sauna og det boblende spabad sørger for total afslapning, mens de konkurrenceglade familiemedlemmer hygger sig med bordfodbold, dart og airhockey i aktivitetsrummet.

Stor træterrasse, udespa og god beliggenhed tæt på by og hav

Huset er omgivet af en stor træterrasse, hvor I alle hurtigt finder en plads i solen. Havemøbler og grill står klar, så I kan holde en hyggelig middag under åben himmel, og på de varme sommerdage kan I dase i liggestolene og nyde feriefreden i fulde drag med en kold drink i hånden. Udespaen står også klar til at byde på lidt ekstra luksus!

Ved siden af terrassen finder I en lille legeplads til børnene, og I kan nemt holde øje med dem, mens de leger. Skal der brændes lidt ekstra krudt af en dag, er et strandbesøg også oplagt, og den uendeligt store sandkasse er et paradis for både børn og hunde.

Blåvands hyggelige bymidte ligger i gåafstand til huset, og de mange forretninger, spisesteder og selvfølgelig det populære bolsjekogeri garanterer flere timers underholdning.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel (type 2).

Det siger vores gæster om sommerhuset 60044

DK
D.
sagde , Danmark

Vi har lejet et rigtig dejligt sommerhus. Virkeligt lækkert. Fedt med aktivitetsrum og udendørs spa.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großzügiges Ferienhaus mit viel Komfort für schöne Stunden mit der ganzen Familie. Ob bei besten dänischen Sommer oder auch einmal bei Regen, dass Haus bietet Platz für Entspannung und Unterhaltung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist modern, hell und freundlich eingerichtet. Die Raumaufteilung ist gut. Jedes Schlafzimmer hat einen Fernseher, sodass man sich auch mal entspannt zurückziehen kann. Die Sauna und die beiden Whirpools laden zum Entspannen ein. Der Kicker und das Airhockey sorgen für Spaß,auch bei schlechtem Wetter. Und für Hunde bietet das Haus auch genug Platz.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:185 / 900
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...