Femstjernet ferie i Blåvand med udespa, sauna og aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Gl. Skolevej 12, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60047
8 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
7 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en pause fra den travle hverdag, og sætter I pris på lidt ekstra luksus? I dette feriehus på Gl. Skolevej 12 i et nybygget område i Blåvand er der lagt op til en sommerhusferie ud over det sædvanlige med flere lækre highlights – heriblandt sauna, spabad og aktivitetsrum med airhockey, bordfodbold og dart. Op til 2 hunde tilladt!

Aktiv ferie og wellnessoplevelser i lækre og indbydende omgivelser

Det flotte træferiehus rummer med sine hele 175 m² plads til op til 8 feriegæster, og der er god plads til hele familien. Det rummelige feriehjem er lækkert og indbydende at se på, og der er ikke overladt noget til fantasien i den stilfulde indretning.

Huset er udstyret med 2 flotte badeværelser, hvoraf det største gemmer på en ekstra wellnessoplevelse. Her vil spabadet og saunaen tage hånd om jer, når I kommer hjem fra en lang spadseretur i den friske luft – måske langs den endeløse strand?

Indeholder familien også et par konkurrenceglade medlemmer? Så vil aktivitetsrummet helt sikkert falde i god jord. Her står airhockey, bordfodbold og dart klar til at underholde i timevis både på kolde og varme feriedage.

Slap af terrassen med udespa eller udforsk det spændende ferieområde

Når vejrudsigten melder sol, er det tid til at rykke ud på den store træterrasse. Eftersom den omgiver hele huset, indeholder den flere gode kroge, og her kan hele familien finde en plads i solen. Liggestole og havemøbler er der sørget for, og om aftenen kan I tænde op i grillen og få dagens sidste solstråler med. Det udendørs spabad giver mulighed for ekstra selvforkælelse på ferien.

På grunden står også et gyngestativ og en sandkasse, hvor børnene kan få lov til at boltre sig, mens I ser til fra terrassen. Og er det ikke nok, så vil den brede sandstrand helt sikkert kunne stå for flere timers underholdning for både børn og hunde.

Har I lyst til shopping og aktiviteter, så er Blåvand det perfekte udgangspunkt. Her er masser af butikker og spisesteder, og i nærheden af byen finder I både et bunkermuseum, flere flotte naturoplevelser og sågar en lille zoologisk have til børnene.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60047

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet jeglichen Komfort, liegt sehr zentral. Das Grundstück ist nicht sehr groß, aber die schöne Terrasse reicht völlig aus. Der Außenpool ist grandios.
Rund um also ein schönes Haus, Platz für alle mit gutem Freizeitwert. Gerne wieder!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus mit viel Platz zur Entspannung für alle.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön und gut eingerichtet. Sogar ein Gasgrill gehört zum Hausstand. Der einzige Mangel ist das doch sehr kleine Grundstück. Das ist aber jammern auf hohem Niveau.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:185 / 900
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...