Charmerende sommerhus med spa og sauna

4
3078
Horns Bjerge 3 - 68, Blåvand - Søg på husnr. 60048
Gæsterne siger:

Charmerende og trendy med en skandinavisk atmosfære over sig står dette hyggelige sommerhus i Blåvand klar til jer. Her kan I bo stilfuldt, med ekstra forkælelse i form af sauna og spabad, og med en rigtig fed beliggenhed tæt på både byen og den herlige strand.

Lækre wellness-omgivelser til 6 personer

Her er der fokus på stil og komfort, og køkken, stue og spiseafdeling bliver forenet i ét, så I kan nyde samværet hele ferien. Mens nogle slapper af i sofaen foran brændeovnen eller tager et spil kort ved bordet, kan andre stå for dagens aftenmåltid og lade den lækre duft af middagen sprede sig i hele rummet, så alle munde begynder at løbe i vand.

Den hyggelige indretning bliver fuldendt af spabadet og saunaen, som giver jer ekstra meget komfort og afslapning. Efter en lang dag ude i den friske luft, eller en spadseretur langs strandkanten, findes der intet bedre, end at læne sig tilbage og få varmen igen, mens den grå hverdag bliver gemt langt væk.

Fra stuen kommer I også ud på den hyggelige terrasse, hvor I kan slappe af i havemøblerne og læse en god bog i solen med noget koldt at drikke ved siden af.

Kom hurtigt til centrum og stranden

Med Horns Bjerge 3-68 som hjem for ferien, får I alt, hvad feriehjertet begærer. Ikke kun et godt udstyret hus, men også en rigtig skøn beliggenhed hverken langt fra centrum eller stranden.

Her kan de shoppeglade få lysterne stillet i Blåvands store udvalg af forretninger, eller I kan spise en god frokost i solen på en af de mange caféer og restauranter.

Er I mere strandmennesker, ligger den brede sandstrand kun en rask gåtur væk. Tag børnene og hunden med, og lad dem få fri leg i den store sandkasse, mens I nyder omgivelserne og stilheden, der kun bliver brudt af de små bølger, der slår i vandkanten, og børnenes latter, mens de bygger sandslotte og sopper i vandkanten.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60048

D.
sagde , Danmark

Har været i disse huse flere gange, dejlige huse, hyggelig lille område, tæt på by og rimelig tæt på strand og ikke mindst til klitterne, huset passer os i størrelse særdeles godt.
Dette hus var så flot renoveret, vil gerne låne det en anden gang.

D.
sagde , Væggerløse

Dette feriehus er det bedste vi nogensinde har lejet i Horns Bjerge 3. Nyrenoveret. De øvrige huse kunne godt trænge til et boost m.h.t. opdatering
Dejligt nyt køkken, nye lækre møbler. Huset indeholdt hvad det skulle – hverken mere eller mindreSoverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 100
Renoveret / Byggeår:2018 / 2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (1 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...