Bo centralt i dette feriehus i Blåvand med sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3 - 54, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60052
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

I dette skønne feriehus vil I straks blive budt velkommen af den klassiske nordiske stil, som med sine lyse omgivelser og æstetik, sin centrale beliggenhed og selvfølgelig sauna og spabad vil sætte rammerne for en lækker ferie med alt inden for rækkevidde.

Sauna, spabad og en gennemført indretning

Centralt beliggende og med kort vej til strand og by danner dette feriehus rammer for en stilfuld og luksuriøs ferie med alt, hvad feriehjertet begærer. Her får I et lyst og venligt feriehus i to etager.

I det kombinerede køkken- og opholdsrum er der god plads til at slappe af i sofahjørnet med en god bog eller en spændende film i fjernsynet via den inkluderede Netflix-adgang, og med brændeovnens knitrende flammer i baggrunden bliver ferien kun ekstra god.

Det store badeværelse indeholder et ekstra highlight, nemlig jeres egen lille wellnessafdeling med sauna og spabad. Her kan I smide fødderne opad efter en lang dag i den friske havluft, eller I kan læne jer tilbage i varmen på en kølig vinterdag.

Vaskemaskine, tørretumbler, fryser, opvaskemaskine og gulvvarmen i badeværelset sørger for, at I har hele pakken her.

Bo centralt i Blåvand med kun 800m til stranden

Beliggenheden på Horns Bjerge 3-54 er helt perfekt: Det cremefarvede træhus med sine hvide sprossevinduer ligger i det charmerende Blåvands Lyst, og her bor I kun få minutters gang fra feriebyens hjerte med et hav af butikker, restauranter, caféer og fritidsaktiviteter såsom bowling.

Naturelskerne vil også falde godt til her, og mange små, snoede stier fører jer gennem det lyngbeklædte klitlandskab ned til den kilometerlange sandstrand, som er en af Danmarks bedste.

Har I lyst til en udflugt, kan I besøge Blåvand Zoo eller bunkermuseet Tirpitz, der er fyldt med spændende oplevelser. Også golfpladsen i Ho ligger kun en køretur væk.

Læs mere om feriebolig Blåvand

Det siger vores gæster om sommerhuset 60052

D.
sagde , Horsens

Meget flot feriehus, der mangler simpelthen intet, og vi kommer gerne igen.
3 minutter om i byen og ved huset kan man høre en knappenål falde til jorden.
sakl vi til blåvand igen og det regner vi med er det huset vi lejer.

D.
sagde , Hedehusene

Det er 6. gang vi har lejet huse af denne type (i Blåvandslyst), så vi er bare tilfredse :-)Lækkert hus med fin indretning og tæt ved by og strand

D.
sagde , Danmark

Den indfriede mere en vores forventning
Dejlig rummelig
Skønt med baggangen med de 2 udgangsdøre
En god ting med 2 køleskabe, det er altid problem med opbevaring drikkevare, men ikke her

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 100
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...