Lækkert luksussommerhus med sauna, spa og stort aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordkrogen 5, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60053
8 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
4 pers.
Standvandspa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et lækkert sommerhus i skønne omgivelser til den næste ferie? Så er Nordkrogen 5 det perfekte hus til jer. Her får I et hus med en dejlig beliggenhed i det skønne Blåvand, med stort aktivitetsrum og både sauna og spa – her er noget for hele familien.

Glem hverdagens strabadser i luksusomgivelser

Det skønne ikke-ryger hus efterlader ikke noget til fantasien, og her er kvalitet et absolut nøgleord. Den lækre stil fungerer som rød tråd gennem hele huset, og her vil I helt fra start af føle jer rigtig godt tilpas og glemme hverdagens strabadser i de luksuriøse omgivelser.

Her er der plads til hele familien, og også hunden er velkommen. Huset bærer også præg af, at der er noget for enhver smag, og både børnene og de barnlige sjæle vil kunne tilbringe timevis i det store aktivitetsrum med både bordfodbold, Wii og billard.

Imens de mindste feriegæster er godt underholdt med et slag bordfodbold, kan I rigtig nyde feriefreden i spabadet eller saunaen. Her får I virkelig mulighed for at koble helt af og læne jer tilbage i varmen. Især herligt på de kolde dage, eller efter en lang gåtur i ferielandskabet.

Dejlige ugenerede solskinsdage i liggestolene

I har mere end god plads til at nyde de skønne solrige dage helt ugeneret på terrassen, der løber hele vejen rundt om huset. Her står både havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan holde en dejlig dovnedag i de flotte omgivelser.

På de varme sommeraftener er det oplagt at tænde op i grillen, og mens den ene halvdel dækker på havebordet, kan resten stå for madlavningen i det fine udekøkken. Her er der masser af mulighed for samvær og hygge, inden I samles om bordet og et lækkert måltid.

Slut aftenen af med en dejlig gåtur i aftensolen, måske en tur til Blåvand, hvor I kan slutte dagen af med en lækker softice på en af de små iscaféer, inden turen igen går hjem på sofaen til filmhygge og kortspil. Det perfekte valg for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60053

D.
sagde , Danmark

Dejligt og rummeligt hus med gode dobbeltsenge, spa, poolspil, 2 kølefryseskabe, natur lige udenfor.

D.
sagde , Herning

Huset er stort og dejligt indrettet med et fantastisk lysindfald alle steder. Et virkelig lækkert hus til den store familie.

D.
sagde , Danmark

Lækkert hus med god indretning. Dejlig ude areal.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:185 / 1.500
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...