Lækkert luksussommerhus med sauna, spa og stort aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon
Nordkrogen 5, Blåvand - Søg på husnr. 60053
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et luksuriøst sommerhus i skønne omgivelser til den næste ferie? Så er Nordkrogen 5 det perfekte hus til jer. Her får I et hus med en dejlig beliggenhed i det skønne Blåvand, med stort aktivitetsrum og både sauna og spa – her er noget for hele familien.

Glem hverdagens strabadser i luksusomgivelser

Det skønne ikke-ryger hus efterlader ikke noget til fantasien, og her er kvalitet et absolut nøgleord. Den lækre stil fungerer som rød tråd gennem hele huset, og her vil I helt fra start af føle jer rigtig godt tilpas og glemme hverdagens strabadser i de luksuriøse omgivelser.

Her er der plads til hele familien, og også hunden er velkommen. Huset bærer også præg af, at der er noget for enhver smag, og både børnene og de barnlige sjæle vil kunne tilbringe timevis i det store aktivitetsrum med både bordfodbold, dart, Wii og billard.

Imens de mindste feriegæster er godt underholdt med et slag bordfodbold, kan I rigtig nyde feriefreden i spabadet eller saunaen. Her får I virkelig mulighed for at koble helt af og læne jer tilbage i varmen. Især herligt på de kolde dage, eller efter en lang gåtur i ferielandskabet.

Dejlige ugenerede solskinsdage i liggestolene

I har mere end god plads til at nyde de skønne solrige dage helt ugeneret på terrassen, der løber hele vejen rundt om huset. Her står både havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan holde en dejlig dovnedag i de flotte omgivelser.

På de varme sommeraftener er det oplagt at tænde op i grillen, og mens den ene halvdel dækker på havebordet, kan resten stå for madlavningen i det fine udekøkken. Her er der masser af mulighed for samvær og hygge, inden I samles om bordet og et lækkert måltid.

Slut aftenen af med en dejlig gåtur i aftensolen, måske en tur til Blåvand, hvor I kan slutte dagen af med en lækker softice på en af de små iscaféer, inden turen igen går hjem på sofaen til filmhygge og kortspil. Det perfekte valg for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60053

D.
sagde , Danmark

Lækkert hus med god indretning. Dejlig ude areal.

D.
sagde , Silkeborg

Dejligt velfungerende hus !

D.
sagde , Silkeborg

FantastiskNaturlige omgivelser med rådyr i haven ( stor oplevelse for store som små )

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:185 / 1.500
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...