Stort feriehus med central beliggenhed, billard og bordfodbold

3.5
icon
icon
icon
icon

Midtbyvej 2, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60055
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

I Blåvand står dette nymoderniserede og veludstyrede feriehus og venter på jer. Her er mere end god plads til 6 mennesker på de 152 m², og med en central beliggenhed tæt på centrum og strand og en lækker indretning med et stort aktivitetsrum er huset det perfekte valg til den næste familieferie. Derudover står en ABB-Ladestander med type2 stik og kabel klar til at lade jeres el-bil.

Hyggeligt og stilfuldt feriehjem på 152 m²

Her venter jer et moderne og lyst indre, og på de rummelige 152 m² finder I mere end god plads til både samvær og alenetid.

Opholdsrummet er kombineret med spiseafdelingen og det åbne, veludstyrede køkken. Det hyggelige sofahjørne indbyder til masser af gode feriestunder foran den knitrende brændeovn med kortspil og film i de sene aftentimer, og her kan dagens oplevelser snakkes igennem og deles med dem derhjemme.

Et ekstra highlight i de stilfulde omgivelser er aktivitetsrummet, der er indrettet med både bordfodbold og billard. Her kan børnene såvel som de barnlige sjæle slå sig løs, mens resten slapper af i stuen eller tilbereder aftensmaden.

Bo centralt med kun 100 meter til centrum

På Midtbyvej 2 får I et hus med en dejlig beliggenhed, og på den store grund finder I masser af plads til at solbade i liggestolene eller få en kold drink rundt om havebordet i varmen. På terrassen står grillen også klar, så I kan slutte feriedagen af på bedste vis med et lækkert grillmåltid for hele familien.

Har I brug for afveksling fra terrassedagene, har Blåvand masser at byde på. Til fods når I hurtigt det livlige centrum med gode shoppemuligheder og fritidstilbud, og der er også mulighed for at besøge Blåvand Zoo eller fyrtårnet i Blåvandshuk, hvorfra I har en fantastisk udsigt ud over stranden og det klitbeklædte landskab.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60055

D.
sagde , Odense NV

Godt hus, dejligt tæt på byen.

D.
sagde , Faaborg

Skønt hus med en god beliggenhed.
Selvom det ligger tæt på vejen høres trafikken ikke.
Dejligt med haven. Synd der ikke er en overdækket terrasse.
Vi kommer gerne igen.

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus og skøn have.
Tæt på by og strand.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:152 / 1.100
Renoveret / Byggeår:2016 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, garage, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...