Luksussommerhus i Blåvand med udespa, sauna og aktivitetsrum

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Poul Thøstesensvej 18, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60058
10 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et feriehus ud over det sædvanlige? Dette fantastiske luksussommerhus i Blåvand har alt, hvad feriehjertet begærer. Sommerhuset er opført i 2020 og byder på kvalitetsbevidste og stilfulde omgivelser med blandt andet infrarød sauna, spabad, aktivitetsrum, gulvvarme i hele huset og en lækker terrasse med udendørs spabad og sauna!

Moderne luksusferie med sauna, spabad, bordtennis og billard

Det luksuriøse sommerhus på Poul Thøstesensvej 18 har plads til helt op til 10 personer. Her er rammerne sat for en fantastisk ferie i de lækreste omgivelser. Sommerhuset er indrettet i moderne stil med fokus på kvalitet, og med en stilfuld rød tråd, der går igen i alle feriehusets rum.

Ligegyldigt hvad I forbinder med en god ferie – wellness og velvære, samvær, hygge og spil –, får I her alt, hvad feriehjertet begærer. Det største af luksushusets 2 badeværelser er indrettet med infrarød sauna og spabad, og i den ene ende af feriehuset finder I aktivitetsrummet, hvor I kan udfordre hinanden på kryds og tværs med både PlayStation 4, elektronisk dart, bordtennis og naturligvis billard.

De smukke trægulve med gulvvarme afrunder billedet af et dejligt og bekvemt kvalitetshus, hvor der med opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig og stabil internetforbindelse er tænkt på det hele.

Stor, delvist overdækket terrasse med sauna, udespa og udendørs bruser

Med til feriehuset hører en stor, delvist overdækket terrasse, hvor alle 10 feriegæster uden problemer finder et dejligt spot i solen. Der er selvfølgelig sørget for godt med havemøbler og gode liggestole, så I kan udnytte de skønne sommerdage til fulde, og under den udendørs bruser kan I skylle sandet af fødderne efter en tur på stranden.

Terrassen byder desuden på et af sommerhusets absolutte highlights; her står det store udendørs spabad med plads til 6 personer. Der findes næppe en bedre måde at slutte dagen af på, end med en wellness-session i den boblende jacuzzi under den klare stjernehimmel.

Med ferieadresse på Poul Thøstesensvej har I desuden en skøn beliggenhed med gåafstand til både Blåvands centrum og den dejlige sandstrand. Shopping, indkøbsmuligheder, lækre spisesteder og diverse seværdigheder og aktiviteter findes alt sammen inden for 1 kilometers radius.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60058

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gut gelegenes Ferienhaus in Blavand. Es ist gut ausgestattet,jedoch spürt man, dass viele Gäste dieses Haus in den letzten 4 Jahren besucht haben. Es waren nur Kleinigkeiten die unseren Urlaub nicht trüben konnten. Wir hatten trotzdem eine ganz tolle Woche im Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus mit viel Platz und Komfort. Der Aktivitätenraum mit all seinen Möglichkeiten und das Wellnessangebot runden das ganze ab.

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfach ein super schönes Haus und eine tolle Lage,damit ist schon alles gesagt
LG Stefan

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:167 / 1.741
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker Trægulv med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...