Hyggeligt feriehus med sauna, spabad og god beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 28, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60059
Gæsterne siger: icon icon

Dette autentiske feriehus i Blåvand byder jer varmt velkommen med sin kærlige indretning, sin centrale beliggenhed og sine lækre faciliteter som spabad og sauna. Her kan I holde en dejlig og fredfyldt ferie langt væk fra hverdagen.

Varmt og venligt indrettet med sauna og spabad

Indenfor vil I straks falde til i de varme omgivelser, hvor træ, tæppe og fliser dominerer og sørger for en behagelig atmosfære i hele huset.

Feriehuset er godt indrettet og har en god rumopdeling med 3 fine soveværelser i den ene ende og det store opholdsrum med integreret køkken i den anden ende. Her finder I både spiseafdeling, sofahjørne og en hyggelig brændeovn til at varme på de kolde feriedage.

Huset er udstyret med et stort badeværelse samt et gæstetoilet, så I undgår de lange køer til badeværelset om morgenen. I det store badeværelse finder I også et spabad og en sauna, så I kan tage en velfortjent wellness-session eller to i løbet af ferien.

Central beliggenhed og kun 900 meter til stranden

De naturskønne omgivelser byder på masser af gode vandre- og cykelstier, hvor I kan udforske området og det vestjyske landskab helt tæt på, og med ferieadresse på Horns Bjerge 28 kommer I til at bo lige midt i naturen og med kort vej til centrum og stranden.

Kun 500 meter væk finder I altså hjertet af Blåvand, som er spækket med fine forretninger, hyggelige caféer og gode restauranter, så I kan springe madlavningen over og holde ekstra meget ferie.

Udflugtsmuligheder er der nok af, og ud over den skønne sandstrand kan I også besøge Blåvandshuk Fyr, det spændende bunkermuseum Tirpitz, Blåvand Zoo eller lidt længere væk, den populære forlystelsespark LEGOLAND i Billund.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60059

D.
sagde , Danmark

Godt feriehus, 3 gode terrasser, fint møbleret, godt køkken, 2 fine badeværelser….

D.
sagde , Vejen

Fint feriehus, ikke noget ud over det sædvanlige.
Kunne godt være lidt opdateret på elektronik.

D.
sagde , Sønderborg

Det er et super feriehus til prisen. Der mangler ikke noget i huset og beliggenheden er bare fantastisk. Ro og fred præger området. Vi kommer bestemt gerne igen til dette dejlige hus.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.805
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks
længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...