Hyggeligt feriehus med sauna, spabad og god beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 28, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60059
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette autentiske feriehus i Blåvand byder jer varmt velkommen med sin kærlige indretning, sin centrale beliggenhed og sine lækre faciliteter som spabad og sauna. Her kan I holde en dejlig og fredfyldt ferie langt væk fra hverdagen.

Varmt og venligt indrettet med sauna og spabad

Indenfor vil I straks falde til i de varme omgivelser, hvor træ, tæppe og fliser dominerer og sørger for en behagelig atmosfære i hele huset.

Feriehuset er godt indrettet og har en god rumopdeling med 3 fine soveværelser i den ene ende og det store opholdsrum med integreret køkken i den anden ende. Her finder I både spiseafdeling, sofahjørne og en hyggelig brændeovn til at varme på de kolde feriedage.

Huset er udstyret med et stort badeværelse samt et gæstetoilet, så I undgår de lange køer til badeværelset om morgenen. I det store badeværelse finder I også et spabad og en sauna, så I kan tage en velfortjent wellness-session eller to i løbet af ferien.

Central beliggenhed og kun 900 meter til stranden

De naturskønne omgivelser byder på masser af gode vandre- og cykelstier, hvor I kan udforske området og det vestjyske landskab helt tæt på, og med ferieadresse på Horns Bjerge 28 kommer I til at bo lige midt i naturen og med kort vej til centrum og stranden.

Kun 500 meter væk finder I altså hjertet af Blåvand, som er spækket med fine forretninger, hyggelige caféer og gode restauranter, så I kan springe madlavningen over og holde ekstra meget ferie.

Udflugtsmuligheder er der nok af, og ud over den skønne sandstrand kan I også besøge Blåvandshuk Fyr, det spændende bunkermuseum Tirpitz, Blåvand Zoo eller lidt længere væk, den populære forlystelsespark LEGOLAND i Billund.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60059

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war schön, praktisch und pflegeleicht eingerichtet. Es war alles vorhanden.
Man konnte zu Fuß zum Strand und auch in den Supermarkt gehen.
Es funktionierte alles auf Anhieb vom Fernseher, die Einstellungen am Herd und der Kühlschrank war auch vorgekühlt. Wir waren sehr zufrieden. Besonders gefiel uns auch das Gäste WC. Man konnte es benutzen, während der Partner in der Dusche war.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus. Alles da was man benötigt. Alle Geräte auf dem neuesten Stand der Technik. Alles hat funktioniert wie es soll. Super schöne Küche, die keine Wünsche offen lässt. Schöne Terrassen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine sehr angenehme Bleibe

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.805
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...