Hyggeligt feriehus med sauna, spabad og god beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon
Horns Bjerge 28, Blåvand - Søg på husnr. 60059
Gæsterne siger: icon icon

Dette autentiske feriehus i Blåvand byder jer varmt velkommen med sin kærlige indretning, sin centrale beliggenhed og sine lækre faciliteter som spabad og sauna. Her kan I holde en dejlig og fredfyldt ferie langt væk fra hverdagen.

Varmt og venligt indrettet med sauna og spabad

Indenfor vil I straks falde til i de varme omgivelser, hvor træ, tæppe og fliser dominerer og sørger for en behagelig atmosfære i hele huset.

Feriehuset er godt indrettet og har en god rumopdeling med 3 fine soveværelser i den ene ende og det store opholdsrum med integreret køkken i den anden ende. Her finder I både spiseafdeling, sofahjørne og en hyggelig brændeovn til at varme på de kolde feriedage.

Huset er udstyret med et stort badeværelse samt et gæstetoilet, så I undgår de lange køer til badeværelset om morgenen. I det store badeværelse finder I også et spabad og en sauna, så I kan tage en velfortjent wellness-session eller to i løbet af ferien.

Central beliggenhed og kun 900 meter til stranden

De naturskønne omgivelser byder på masser af gode vandre- og cykelstier, hvor I kan udforske området og det vestjyske landskab helt tæt på, og med ferieadresse på Horns Bjerge 28 kommer I til at bo lige midt i naturen og med kort vej til centrum og stranden.

Kun 500 meter væk finder I altså hjertet af Blåvand, som er spækket med fine forretninger, hyggelige caféer og gode restauranter, så I kan springe madlavningen over og holde ekstra meget ferie.

Udflugtsmuligheder er der nok af, og ud over den skønne sandstrand kan I også besøge Blåvandshuk Fyr, det spændende bunkermuseum Tirpitz, Blåvand Zoo eller lidt længere væk, den populære forlystelsespark LEGOLAND i Billund.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60059

D.
sagde , Sønderborg

Det er et super feriehus til prisen. Der mangler ikke noget i huset og beliggenheden er bare fantastisk. Ro og fred præger området. Vi kommer bestemt gerne igen til dette dejlige hus.

D.
sagde , Vissenbjerg

Hyggeligt hus med en helt fantastisk naturgrund med mulighed for at se råvildtSoverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.805
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...