Moderne stråtækt feriehus med 2 badeværelser, sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Per Knoldsvej 56, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60066
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Under dette indbydende stråtag finder I masser af lys, æstetik og hygge. Og med brændeovn, gratis internet, 2 badeværelser, sauna og spabad – og kun 700 meter til stranden – får I hele feriepakken her!

Masser af komfort og med sauna og spa

Fra den delvist overdækkede terrasse kommer I ind i det venlige og lyse opholdsrum med spiseafdeling, som råder over en hyggelig brændeovn til de kolde vinterdage.

Her kan I sætte jer godt til rette i sofaen, mens de knitrende flammer fylder rummet med varme og god feriestemning – og med en god bog eller en spændende film i fjernsynet går feriedagen hurtigt.

Huset er udstyret med 2 badeværelser, så I til hver en tid undgår toiletkøen, når I tager på ferie med de maks 6 personer. I det største badeværelse finder I endda en sauna og et spabad, hvor I kan smide fødderne opad og blive varmet igennem efter en dejlig dag ude i den friske havluft.

Fantastisk beliggenhed kun 700 meter fra stranden

Per Knoldsvej 56 – her bor I godt! På den knap 3.000 m² store grund finder I god plads til at brede jer ud og solbade på de varme sommerdage, og til de mindste feriegæster er der sørget for en gynge og en sandkasse.

Her har I kun 700 meter til den fantastiske sandstrand og bor samtidig kun få minutters gang fra Blåvands hyggelige bymidte, der er fyldt med små forretninger, caféer og masser af liv og feriestemning, især i sommertiden.

I Blåvand og omegn finder I et hav af spændende aktiviteter, ligegyldigt interesse og alder. Her er både smuk og rig natur, muséer og et bowlingcenter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60066

DE
D.
sagde , Deutschland

das Ferienhaus ist geschmackvoll und gepflegt eingerichtet. Es hat eine schöne Atmosphäre.

DK
D.
sagde , Danmark

Feriehuset ligger rigtig naturskønt, hvor der er masser af fred og ro.
Det var super til vores familie på 4 + en hund. Vi brugte kun to af de fire soveværelser, men det passede os rigtig godt, at det hele var samlet med stuen som omdrejningspunkt.
Feriehuset var velholdt og rummede alt det nødvendige for os.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für uns einfach nur perfekt!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:111 / 2.850
Renoveret / Byggeår:2012 / 2001

Køkken:

Fryser (87 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...