Idyllisk beliggende hus på stor grund med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Karl Postsvej 10, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60067
4 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette fredeligt beliggende feriehus med brændeovn og gratis internet er det perfekte valg til en stille og rolig ferie for maks 4 personer. Det rødmalede stråtagshus emmer af sommerhusferie, og den store grund er omgivet af træer, så I er sikret masser af privatliv til at holde ferie i ro og fred.

Charmerende og hyggelig atmosfære med brændeovn

Det hyggelige træsommerhus med de malede bjælker og loftet i kip sørger for en afslappende atmosfære og sætter rammerne for en helt klassisk sommerhusferie uden nogen mangler.

Især i den åbne opholdsstue, der er kombineret med spiseafdelingen, kommer I til at tilbringe masser af gode ferieøjeblikke med filmaftener foran den knitrende brændeovn og hjemmelavede feriemåltider rundt om spisebordet.

I de to soveværelser med enkeltsenge kan I få en god nats søvn, og på badeværelset er der sørget for gulvvarme, så I ikke fryser fødderne, når der skal børstes tænder om morgenen.

Bo kun 700 meter fra Blåvands Centrum

På den 2.850 kvadratmeter store grund kan I nyde feriedagene i fulde drag, og med de mange høje træer, der omgiver grunden, kan I solbade og slappe af i havemøblerne helt uforstyrret dagen lang.

Med ferieadresse på Karl Postvej 10 har I alt inden for rækkevidde: Stranden ligger kun 1000 meter væk, og Blåvands livlige centrum befinder sig kun 700 meter fra huset. Her kan I roligt lade bilen stå.

Trods den fredelige beliggenhed er der ikke langt til diverse fritidsaktiviteter, og området byder på alt lige fra zoologisk have og bunkermuseum til forretninger, restauranter og bowlingcenter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60067

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist für vier Leute gemacht. Wer es klein und gemütlich mag – perfekt.
Auch die küche ist übersichtlich und wer es oldskul mag – es darf mit der Hand abgewaschen werden.
Ein Gästehaus mit zwei Betten steht zur Verfügung, wird aber eng am Tisch

DE
D.
sagde , Seth

Sehr ruhig gelegen, nur Anlieger Verkehr.
Schöne Heide ringsherum.
Überall ☀️ , wenn sie scheint.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 2.850
Renoveret / Byggeår:2012 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...