Hyggeligt feriehus med sauna og lækkert udeareal

3
icon
icon
icon

Vandflodvej 40, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60070
8 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I også til en velfortjent pause? På Vandflodvej 40, i Blåvands idylliske ferieområde, kan I holde en ægte sommerhusferie for hele familien. Feriehuset er indrettet til 8 personer, der er op til 2 hunde tilladt og blandt husets highlights finder I en sauna og et lækkert udeareal med et shelter!

Ægte sommerhusstil med brændeovn og sauna

Det charmerende træhus oser af ægte sommerhusstil med sine varme farver og venlige indretning med små personlige detaljer. I vil med sikkerhed føle jer hjemme fra første feriedag i de hyggelige omgivelser.

Huset er indrettet til 8 personer med 4 fine soverum, og det åbne opholdsrum kombinerer både stue og køkken i et hyggeligt fællesrum. Her kan hele familien samles til madlavning og filmhygge, og mens mørket falder på udenfor vinduerne, vil den knitrende brændeovn fylde rummet med varme og god feriestemning.

Fra badeværelset har I adgang til jeres helt egen sauna, som tilfører ferien lidt ekstra velvære. Få varmen efter en dag med masser af frisk havluft og lad batterierne op til endnu flere spændende ferieeventyr.

Stor, lækker græsplæne til leg og kort vej til Blåvands bymidte

Feriehuset ligger på en 2.555 kvadratmeter stor, velholdt grund, og rundt om hele huset går en lækker græsplæne med masser af plads til leg. Her er både trampolin, bænk og fodboldmål, og går I på opdagelse i haven, finder I flere små hyggekroge – blandt andet en hængekøje blandt træerne.

På terrassen står alt, hvad I har brug for, når vejret er lunt. Både havemøbler og liggestole står klar, og til de lune aftener er grillen det perfekte valg, når der skal laves en lækker middag.

På Vandflodvej får I en skøn beliggenhed. Få minutters gang bringer jer til starten af Blåvands hyggelige bymidte, som året rundt summer af liv og glade dage. Den herlige badestrand ligger også inden for rækkevidde, og en rask gåtur, en lille cykeltur eller et par minutters kørsel bringer jer lige til Vesterhavets bredder.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60070

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus im Vandtoftevej ist toll zentral gelegen.
Wer viel Platz sucht, ist hier genau richtig.

Die Betten sind toll in der Härte, allerdings sehr schmal.
Bei Regen ist das Grundstück sehr nass, Gummistiefel sollten auf jeden Fall im Herbst und Winter in den Koffer gehören.

Allen in allem, ist es ein tolles Haus mit einer super Ausstattung. Es fehlt weder an Geschirr, noch an Besteck, selbst Mixer und Rührgerät gehören zum reichlichen Umfang dazu.
Im kleinen Kinderzimmer sind Spielsachen für die kleinsten vorhanden und für die größten Kids sogar ein zweiter Fernseher.

Ein wenig mehr Licht könnte das Haus dennoch vertragen.

Wer Platz und eine zentrale Lage sucht, ist hier richtig!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Grundstück und das Haus ist einen Traum, wir haben uns sofort wohl gefühlt, es ist sehr gemütlich eingerichtet, mit dem vielen Fenster, hat man einen tollen Aussicht. Wir würden es mit der Familie sofort wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist großzügig und wir hatten mit 5 leuten viel Platz.
Der große Garten bietet viel Platz zum chillen,sonnen oder auch für Kinder zum spielen. Die Stadt ist fußläufig in 10-15 min. zu erreichen. Auch der Strand ist gut mit dem Fahrrad ( es stehen 2 Stck im Schuppen ) zu erreichen. Ich würde dieses Haus immerwieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:118 / 2.555
Renoveret / Byggeår:2006 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...