Hyggeligt feriehus med sauna og lækkert udeareal

3
icon
icon
icon
Vandflodvej 40, Blåvand - Søg på husnr. 60070
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I også til en velfortjent pause? På Vandflodvej 40, i Blåvands idylliske ferieområde, kan I holde en ægte sommerhusferie for hele familien. Feriehuset er indrettet til 8 personer, der er op til 2 hunde tilladt og blandt husets highlights finder I en sauna og et lækkert udeareal!

Ægte sommerhusstil med brændeovn og sauna

Det charmerende træhus oser af ægte sommerhusstil med sine varme farver og venlige indretning med små personlige detaljer. I vil med sikkerhed føle jer hjemme fra første feriedag i de hyggelige omgivelser.

Huset er indrettet til 8 personer med 4 fine soverum, og det åbne opholdsrum kombinerer både stue og køkken i et hyggeligt fællesrum. Her kan hele familien samles til madlavning og filmhygge, og mens mørket falder på udenfor vinduerne, vil den knitrende brændeovn fylde rummet med varme og god feriestemning.

Fra badeværelset har I adgang til jeres helt egen sauna, som tilfører ferien lidt ekstra velvære. Få varmen efter en dag med masser af frisk havluft og lad batterierne op til endnu flere spændende ferieeventyr.

Stor, lækker græsplæne til leg og kort vej til Blåvands bymidte

Feriehuset ligger på en 2.555 kvadratmeter stor, velholdt grund, og rundt om hele huset går en lækker græsplæne med masser af plads til leg. Her er både trampolin, bænk og fodboldmål, og går I på opdagelse i haven, finder I flere små hyggekroge – blandt andet en hængekøje blandt træerne.

På terrassen står alt, hvad I har brug for, når vejret er lunt. Både havemøbler og liggestole står klar, og til de lune aftener er grillen det perfekte valg, når der skal laves en lækker middag.

På Vandflodvej får I en skøn beliggenhed. Få minutters gang bringer jer til starten af Blåvands hyggelige bymidte, som året rundt summer af liv og glade dage. Den herlige badestrand ligger også inden for rækkevidde, og en rask gåtur, en lille cykeltur eller et par minutters kørsel bringer jer lige til Vesterhavets bredder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60070

D.
sagde , Danmark

Ligger fint for gåture og passende afstand til byen. og praktisk indrettet hus et ønske er et overdækket terrasse områdeSoverum:4
Bolig-/Grundareal:118 / 2.555
Renoveret / Byggeår:2006 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...