Feriehus til 8 personer med sauna, spabad og swimmingpool

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedetoftvej 17, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60071
8 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 21
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette moderne og lækre feriehus byder jer straks velkommen i sine veludstyrede omgivelser, der inkluderer både sauna, spabad og indendørs swimmingpool. Her er en afslappende og underholdende ferie garanteret!

Moderne indretning med swimmingpool og spabad

På de 110 m² finder I mere end god plads til de 8 personer, og i indretningen er der tænkt på både store og små feriegæster. De stilrene omgivelser sætter rammerne for en lækker og afslappende ferie, og gennem de mange vinduer slipper solens lys ind og gør rummene endnu større og venligere.

Huset er oplagt til en familieferie, og især børnene vil få glæde af det store poolrum med indendørs swimmingpool og spabad, hvor der kan leges og bades hele året rundt. Imens kan de voksne slappe af i den dejlige sauna og nyde lidt ekstra wellness.

Sovepladserne fordeler sig på 4 gode soveværelser med fin skabsplads, 2 dobbeltsenge, 2 enkeltsenge og en sovesofa, som helt sikkert bliver et hit blandt de unge feriegæster.

Lækker beliggenhed på en 1.300 m² stor grund

På Hedetoftvej 17 har I virkelig det perfekte hus i al slags vejr, og både de naturskønne omgivelser, den brede sandstrand og de mange store og små attraktioner i nærheden trækker jer udenfor.

På de mange små vandre- og cykelstier kan naturen udforskes på tæt hold, og har I brug for mere action, kan et besøg på bunkermuséet Tirpitz eller i Blåvand Zoo anbefales.

Kun 1000 meter væk finder I desuden hjertet af Blåvand, der byder på et hav af fine forretninger, gode restauranter og iscaféer, hvor I kan købe jer en lækker softice i solskinnet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60071

D.
sagde , Danmark

Skønne omgivelser med mulighed for fine gåture i nærområdet. Smuk strand relativt tæt på huset. Blåvand by er en hyggelig lille ferieby med alt hvad man kan ønske sig af butikker og aktivitetsmuligheder.

D.
sagde , Jordrup

Vi elsker Hus nr 60071Skønt feriehus. Lidt larm fra varmepumpe i poolområdet, når man sover i tilstødende værelse. Lækkert og lyst :-)Ugenert område, hvor man alligevel er tæt på byen. Roligt kvarter.

D.
sagde , Danmark

Vi er meget tilfredse med vores ophold. Skønt sommerhus med god pool og stor lækker terrasse. Kan klart anbefale det 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 2.473
Byggeår:1989

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Varmepumpe, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...