Hyggeligt og centralt rækkehus i det skønne Blåvand

3
icon
icon
icon

Fyrvej 26 hus 24, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60073
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I dette hyggelige rækkehus med plads til 5 personer bor I både centralt og tæt på det brusende Vesterhav. Den lyse og venlige indretning på de to etager råder blandt andet over en brændeovn og selvfølgelig en gratis internetforbindelse, så der også er mulighed for at tage computere og iPad’s med.

Masser af hygge på to etager

Det lille og fine rækkehus breder sig på to etager og i alt 86 m², og her er der fin plads til at holde en hyggelig ferie med de maks 5 personer. De lyse og venlige omgivelser sørger for ferieatmosfære fra første ferieøjeblik.

I stueetagen finder I stuen med et hyggeligt sofahjørne ved siden af brændeovnen og fjernsynet. Med den gratis internetforbindelse kan I hurtigt dele jeres feriebilleder med dem derhjemme.

Det veludstyrede køkken har alt, hvad I har brug for, når der skal tilberedes lækre feriemåltider, og er vejret til det, kan der også grilles på terrassen.

Perfekt beliggenhed tæt på både strand og centrum

Her er I sikret en ferie med masser af mulighed for afveksling og aktiviteter. Med kun 500 meter til den brede sandstrand, er et strandbesøg eller to helt oplagt – og endda på en af Danmarks allerbedste og reneste strande.

På få minutter når I også Blåvands centrum, som er spækket med gode butikker, lækre restauranter, det berømte bolsjekogeri, og selvfølgelig flere gode iscaféer, hvor I kan købe en lækker softice på en varm sommerdag.

Her er der noget til enhver smag, og både naturelskeren og den aktive feriegæst vil befinde sig godt med Fyrvej 26 som ferieadresse.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60073

DE
D.
sagde , Deutschland

Reihenmittelhaus, Backsteinhaus, Wohnbereich besteht aus zwei Etagen.
Oberer Bereich 2x Kinderzimmer,
Unterer Bereich aus Wohnzimmer mit 2x Couch sowie Esszimmergarnitur mit Tisch und 6x Stühlen, Küchenzeile sowie Badezimmer, Schlafzimmer und Diele.
Fußboden ist gefliest.
Es gibt einen Einbaukaminofen, Fussbodenheizung und Wärmepumpe.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein kleines,gemüdliches Ferienhaus.
Total gut gelegen um in die City oder zum Strand zu Fuss zugehen.

DE
D.
sagde , Berlin

Wir haben nichts hinzuzufügen. Für uns ist Blåvand der ideale Erholungsort im Winter, im Frühjahr, im Sommer und auch im Herbst. Die Lage des Hauses ist ebenfalls ideal. Einkaufsmöglichkeiten und Strand sind schnell erreichbar. Fast mittendrin.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 60
Renoveret / Byggeår:2014 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...