Hyggeligt og centralt rækkehus i det skønne Blåvand

3
icon
icon
icon
Fyrvej 26, hus 24, Blåvand - Søg på husnr. 60073
Gæsterne siger: icon icon

I dette hyggelige rækkehus med plads til 5 personer bor I både centralt og tæt på det brusende Vesterhav. Den lyse og venlige indretning på de to etager råder blandt andet over en brændeovn og selvfølgelig en gratis internetforbindelse, så der også er mulighed for at tage computere og iPad’s med.

Masser af hygge på to etager

Det lille og fine rækkehus breder sig på to etager og i alt 86 m², og her er der fin plads til at holde en hyggelig ferie med de maks 5 personer. De lyse og venlige omgivelser sørger for ferieatmosfære fra første ferieøjeblik.

I stueetagen finder I stuen med et hyggeligt sofahjørne ved siden af brændeovnen og fjernsynet. Med den gratis internetforbindelse kan I hurtigt dele jeres feriebilleder med dem derhjemme.

Det veludstyrede køkken har alt, hvad I har brug for, når der skal tilberedes lækre feriemåltider, og er vejret til det, kan der også grilles på terrassen.

Perfekt beliggenhed tæt på både strand og centrum

Her er I sikret en ferie med masser af mulighed for afveksling og aktiviteter. Med kun 500 meter til den brede sandstrand, er et strandbesøg eller to helt oplagt – og endda på en af Danmarks allerbedste og reneste strande.

På få minutter når I også Blåvands centrum, som er spækket med gode butikker, lækre restauranter, det berømte bolsjekogeri, og selvfølgelig flere gode iscaféer, hvor I kan købe en lækker softice på en varm sommerdag.

Her er der noget til enhver smag, og både naturelskeren og den aktive feriegæst vil befinde sig godt med Fyrvej 26 som ferieadresse.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60073

D.
sagde , Odder

Omgìvelserne til huset er helt i ordenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 60
Renoveret / Byggeår:2014 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...