Moderne feriehus til 8 personer med spabad

4
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 26 hus 34, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60074
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette moderne feriehus på Fyrvej 26 rummer plads til 8 personer og er helt ideelt til to familier, der gerne vil planlægge ferie sammen. Spabadet er et af husets highlights, og her kan I forkæle jer selv lidt ekstra-

Moderne indretning og spabad

Husets indretning er både lys og moderne, og fra første øjeblik vil I med garanti føle jer godt tilpas. Der er også installeret et solenergianlæg og en varmepumpe i huset til at mindske strømforbruget.

I stueetagen finder I det åbne køkken, som ligger i forbindelse med stuen, to af de i alt fire soveværelser, et badeværelse og et toilet.

Det ene badeværelse er udstyret med et lækkert spabad, hvor I kan slappe af og smide fødderne opad efter en lang gåtur ved stranden. I det samme badeværelse finder I også vaskemaskinen og tørretumbleren, som er ekstra praktisk, hvis I kommer med små børn. På øverste etage befinder de to sidste soveværelser sig.

Kun et stenkast fra den skønne strand

Den skønne sandstrand i Blåvand ligger kun 400 meter fra huset og kan hurtigt nås til fods, uden at der skal findes en parkeringsplads til bilen. Her er der noget for hele familien. Sam muslinger og sten, bad i bølgerne eller tag strandhåndklæderne med og slap af i solen, mens børnene leger i den kæmpemæssige sandkasse.

Også Blåvands centrum er inden for rækkevidde. Her kan I handle ind, ose i tøjforretninger og købe souvenirs til de hjemmeblevne. I Blåvand finder I også en lille zoo, som helt sikkert vil falde i god jord hos de mindste feriegæster, og en udflugt til bunkermuseet Tirpitz kan bestemt anbefales.

Læs mere om ferielejlighed 8 personer

Det siger vores gæster om sommerhuset 60074

DK
D.
sagde , Danmark

Vi er glade ved denne lejlighed,den har alt hvad vi har brug for.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sofort wohl gefühlt, die Ausstattung der Küche ist sehr großzügig und lässt keine Wünsche offen.
Der Innen Whirlpool war eine neue Erfahrung für uns und nach dem stürmischen Strandspaziergang sehr willkommen.
Und zu unserer Überraschung waren die Betten sehr sehr bequem, wir konnten uns richtig gut erholen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus lässt keine Wünsche offen. Zentrale Lage, Strand und Ortszentrum sind gut zu Fuß zu erreichen.
Toll ist das Fahrrad zum Haus. Es wurde jeden Tag zum Brötchen holen beim Blavander Bäcker genutzt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:149 / 50
Renoveret / Byggeår:2017 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...