Moderne feriehus til 8 personer med spabad

4
icon
icon
icon
icon
2598
Fyrvej 26, hus 34, Blåvand - Søg på husnr. 60074
Gæsterne siger: icon icon

Dette moderne feriehus på Fyrvej 26 rummer plads til 8 personer og er helt ideelt til to familier, der gerne vil planlægge ferie sammen. Spabadet er et af husets highlights, og her kan I forkæle jer selv lidt ekstra-

Moderne indretning og spabad

Husets indretning er både lys og moderne, og fra første øjeblik vil I med garanti føle jer godt tilpas. Der er også installeret et solenergianlæg og en varmepumpe i huset til at mindske strømforbruget.

I stueetagen finder I det åbne køkken, som ligger i forbindelse med stuen, to af de i alt fire soveværelser og de to badeværelser.

Det ene badeværelse er udstyret med et lækkert spabad, hvor I kan slappe af og smide fødderne opad efter en lang gåtur ved stranden. I det samme badeværelse finder I også vaskemaskinen og tørretumbleren, som er ekstra praktisk, hvis I kommer med små børn.

På øverste etage befinder de to sidste soveværelser sig. Rejser I med en større gruppe, kan I booke nabohuset 60077 oveni – husene er forbundet med en lille gang.

Kun et stenkast fra den skønne strand

Den skønne sandstrand i Blåvand ligger kun 400 meter fra huset og kan hurtigt nås til fods, uden at der skal findes en parkeringsplads til bilen. Her er der noget for hele familien. Sam muslinger og sten, bad i bølgerne eller tag strandhåndklæderne med og slap af i solen, mens børnene leger i den kæmpemæssige sandkasse.

Også Blåvands centrum er inden for rækkevidde. Her kan I handle ind, ose i tøjforretninger og købe souvenirs til de hjemmeblevne. I Blåvand finder I også en lille zoo, som helt sikkert vil falde i god jord hos de mindste feriegæster, og en udflugt til bunkermuseet Tirpitz kan bestemt anbefales.

Læs mere om ferielejlighed 8 personer

Det siger vores gæster om sommerhuset 60074

D.
icon
icon
sagde , Vissenbjerg

Dejligt lys bolig med god plads. Gode senge. Ligger i dejligt stille område.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 50
Renoveret / Byggeår:2017 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...