Strandferie i dette hyggelige stråtagshus med sauna og spa

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Horns Rev 49, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60078
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige stråtagshus er det perfekte valg til en dejlig strandferie med familien. Huset har plads til 8 personer, og I kan uden problemer rejse to familier sammen. Op til 2 hunde er også tilladt i huset.

Hyggeligt stråtagshus med sauna og spa

Feriehuset har en god rumopdeling med 2 soveværelser og 1 badeværelse i begge ender – helt ideelt til en eller to familier. Her kan man både nyde samværet og privatlivet, alt efter hvad man har lyst til.

Husets hjerte er den store stue, som ligger i åben forbindelse med det veludstyrede køkken. Pladserne ved spisebordet foran brændeovnen bliver helt sikkert jeres samlingspunkt om aftenen, hvor I kan spille en runde kort, før sengetid.

To af husets highlights er saunaen og spabadet, som befinder sig på det ene badeværelse. Her kan I rigtig slappe af, efter børnene er blevet lagt i seng, og forkæle jer selv og hinanden lidt ekstra.

Perfekt beliggenhed til en strandferie

Med feriehuset på Horns Rev 49 får I en af Blåvands allerbedste beliggenheder. Den skønne sandstrand ligger kun 200 meter væk og kan hurtigt nås til fods, og Vesterhavets brusen kan næsten høres fra terrassen.

Huset har flere hyggelige og delvist afskærmede kroge, hvor I kan nyde solen og den friske havluft fra liggestolene eller rundtom havebordet med en kop kaffe. For de mindste feriegæster er der også sørget for en sandkasse og et gyngestativ.

Blåvand byder på et hav af spændende oplevelser, og skal der ske lidt ud over det sædvanlige, kan I for eksempel tage børnene med i den lille Blåvand Zoo, eller rejse tilbage i tiden på bunkermuseet Tirpitz.

*I starten af 2021 bliver feriehuset renoveret og moderniseret – blandt andet med nyt køkken, nye fliser i køkken og badeværelse og et nyt tømmespa.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60078

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine tolle Einrichtung, in der Küche sind viele Dinge zu finden, die in einem Ferienhaus nicht selbstverständlich sind (z.B. Küchenwaage etc.)
Die Möbel sind modern und gemütlich.
Wir würden jederzeit wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Horns Rev 49 war schon öfter unser Ferienhaus, Gemütlich eingerichtet und tolle Raumaufteilung: Wohn- und Essbereich geräumig in der Mitte des Hauses und auf beiden Seiten je 2 Schlafzimmer und 1 Badezimmer, davon eins mit Sauna und Whirlpool. Sogar ein Föhn ist vorhanden. Wir sind öfters auch im Winter da und heizen das Haus dann gerne mit der Wärmepumpe. Jetzt freuen wir uns schon auf unseren nächsten Aufenthalt dort – ist schon gebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfektes Haus in super Lage mit sehr guter Ausstattung und Sauberkeit.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 2.700
Renoveret / Byggeår:2021 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (85 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Tæppe med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...