Lækkert familiehus med skønt udeområde og hunde tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 6, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60084
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I den dejlige ferieby Blåvand, lige ud til et stort dejligt naturområde ligger dette smukke stråtækte hus klar til en skøn ferie for hele familien – gerne med hund.

Lækkert indrettet med masser af plads til hygge

Stråtækt idyl kombineret med mange store vinduer gør Søren Gades Mark 6 til et rigtigt dejligt feriedomicil. Her finder I en skøn blanding af moderne indretning og hygge med masser af lys, synlige spær og brændeovn. Fra det veludstyrede køkken, hvor I snildt kan tilberede de fælles måltider, til spisestuen, der også fungerer som hygge-alrum og til stuen på 1. sal – alt er indrettet med kærlighed til detaljerne og med henblik på at føle sig tilpas og slappe af.  Dertil hjælper opvaske- og vaskemaskine naturligt også.

Dejlig lukket terrasse og grund med legeredskaber

En 3000 m2 skøn stor naturgrund med lækroge og både gynger og sandkasse indbyder til mange timers leg og sjov med hele familien. For rigtig afslapning sørger den lukkede terrasse for, så I både har læ og er trygge ved at have de små børn og hunde med ud. Husets beliggenhed er perfekt til naturelskere, da det ligger ud til et stort hede- og skovområde, samtidigt ligger det dejligt tæt på strand og den livlige ferieby. Træk i det bekvemme vandretøj, giv hunden snor på og tag de kære ved hånden og så afsted ud i den skønne friske luft: Måske vil I først over heden, så et smut ned til stranden på ravjagt før I afslutter turen med en velfortjent is eller øl i byens midte. Her er det ikke noget problem, da alt er lige omkring jer.

Strandliv længst mod vest

Blåvand er en dejlig livlig ferieby med masser af butikker og mulighed for skønne oplevelser for både store og små med både museer og zoologisk have. Her længst mod vest er der højt til himlen og rigtigt mange kilometer skøn, hvid sandstrand, hvor hele familien kan boltre sig hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60084

D.
sagde , Aalborg SØ

Fedt der var cykler vi kunne låne 🙂 Specielt den Lilla var super skøn at køre på.

D.
sagde , Danmark

Dejligt ferie sted med mulighed for at nyde naturen, stranden og byen.

D.
sagde , Slagelse

Søren gadesmark 6 var i det store hele et rigtig dejligt, og hyggeligt hus, med en rigtig dejlig grund, kunne sagtens være et besøg være en anden gang..Omgivelserne var rigtig gode, og det tager kun et par minutter pp cykel så er du oppe i byen .

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 3.007
Byggeår:1973

Køkken:

Køleskab, fryser (110 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...