Lækkert feriehus til den næste familieferie med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Gl. Mælkevej 25, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60087
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Gammel Mælkevej 25 står dette moderne feriehus, som egner sig rigtig godt til en familieferie. Her er alt, hvad feriehjertet begærer, og op til 2 hunde kan komme med her. Med egen sauna og spa kan I forkæle jer selv lidt ekstra i løbet af ferien.

Moderne feriehus med sauna og spabad

Feriehuset er stilrent og lyst indrettet med moderne og komfortable møbler og en god rumopdeling. Huset er rigtig rummeligt og har god plads til de maks 6 personer. Sovepladserne er fordelt på 3 gode soveværelser.

Den store stue er udstyret med store vinduesfronter, som inviterer solens lys og den smukke natur indenfor. På regnvejrsdage kan I nyde udsigten fra sofaen.

Tænd op i brændeovnen og sæt jer godt til rette på sofaen med en god film eller et spil. Stuen er forbundet med det veludstyrede køkken, og her har I god plads til at tilberede aftensmaden sammen.

Ud over alt dette, gemmer det ene af husets 2 badeværelser på et ekstra highlight: nemlig en sauna og et spabad. Hvad mere har man brug for på sin ferie?

Lækker og afskærmet terrasse

Feriehuset ligger på en skøn naturgrund næsten helt for enden af en blind vej, med en skøn og afskærmet terrasse. Her kan I slappe af i liggestolene med en god bog og nyde ferietiden i fulde drag.

Efter en afslappende dag i solen og den friske havluft kan I tænde op i grillen og tilberede et lækkert feriemåltid på terrassen, mens himmelen langsomt farves rød af aftensolen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60087

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus für alle, die keine Luxusausstattung benötigen. Preis – Leistung – Verhältnis sehr gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr geräumig und gut Eingerichtet. SAUNA UND WHIRPOOL super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gut aufgeteilt. Die vielen Fenster ermöglichen schöne, helle Räume. Die große Front im Wohnzimmerbereich lässt das Haus noch größer erscheinen. Es ist nett eingerichtet und es hat uns an nichts gefehlt. Die Küche ist gut ausgestattet und bietet viel Arbeitsfläche.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.500
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...