5-stjernet luksushus med spa og sauna og kun 200 meter til stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Skippervej 20, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60090
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

I dette i 2018 nybyggede 5-stjerne luksushus kun 200 meter fra Blåvands strand står alt klar til en afslappende ferie for jer som familie eller for nogle venner – med eller uden hund. Har I lyst til at opleve både strand og strandbyliv, så er Skippervej 20 det helt rigtige for jer, da begge dele ligger indenfor gåafstand. Er i ejer af en el-bil står en el-stander ved huset-klar til optankning.

Spa og saunahus med gåafstand til strand og bymidte

Dette nye, lyse og venligt indrettede hus til op til 6 personer er super praktisk indrettet – 2 badeværelser, spa og sauna til wellnesselskerne samt et stort fællesområde med spisestue, stue og et smart moderne køkken. Fælles madlavning, hyggesnak og familie- spilleaftener – alt sammen muligt i dette hus.

Dertil står der 3 soveværelser med gode kvalitetssenge klar til en god nattesøvn med havets brusen i ørene. Med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed, er det ingen sag at holde rigtig ferie her – heller ikke, hvis der lige skal sendes eller modtages en mail – I har på denne adresse naturligvis også en god og hurtig internetforbindelse.

Børnene vil sikkert elske, at de kan hygge og sove på husets hems.

Læfyldt terrasse og en fantastisk beliggenhed

Den store terrasse indbyder til masser af solbadning og til lækre grillaftener. Eller måske bare til at dase lidt på liggestolen med en bog i hånden og lytte til lyden af havet – det er ren afslapning. Til børnene er her både gynge og sandkasse, hvis de stadig trænger til frisk luft og leg efter strandturen.

En dejlig lang gåtur langs stranden ud til fyret? Det er ingen problem – Blåvandshuk fyrtårn viser jer vejen, som den står der og lyser hvidt og smukt og markerer Danmarks vestligste punkt. På hjemturen er det nærmest et ”must” at unde sig selv en lækker softis i byens bedste isbutik.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60090

D.
sagde , Danmark

Fin indretning, gode værelser, alt “tilbehør” var rent og fint. Man føler sig meget velkommen i husetSoverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 1.300
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...