Lækkert luksushus med sauna, spa, aktivitetsrum og volley

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hedetoftvej 16 A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60094
8 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1050 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Lyse og åbne rum samt en moderne indretning sætter i dette nye hus rammerne for en både aktiv og afslappende ferie. Det femstjernede hus til 8 personer er udstyret med flere lækre faciliteter, som garanterer underholdning for både store og små; wellness for krop og sjæl i saunaen og spabadet, og intense volleyballkampe og billardturneringer.

Spil og konkurrencer eller afslapning og wellness – bestem selv

Lyse lofter, gulve og vægge, skaber sammen med en moderne og smagfuld indretning den helt rigtige ferieatmosfære. Stue- og spiseafdelingen med den hyggelige brændeovn fungerer som husets midtpunkt, og det veludstyrede køkken rummer alt, hvad feriekokkene har brug for.

Der er ingen tvivl: Hedetoftvej 16 A vil falde i god jord hos hele familien. Mens mor og far slapper af på sofaen med en nybrygget kop kaffe, kan børnene konkurrere i billard, dart og bordtennis i aktivitetsrummet.

Og ikke nok med det – de wellnessglade gæster vil også føle sig godt tilpas. Det største af husets 2 badeværelser gemmer nemlig på sin egen lille wellnessafdeling med sauna og spabad, hvor I rigtig kan få varmen og koble af efter en lang og spændende feriedag.

Volleyball og stille sommeraftener på den overdækkede terrasse

Helt ugeneret i udkanten af ferieområdet ligger dette feriehus, på en dejlig grund midt i den grønne natur. Den store træterrasse, der omgiver huset, er godt udstyret med gode havemøbler og en fin grill, så I kan dase i solen dagen lang og runde dagen af med en lækker grillmiddag i den lune og stille sommeraften.

Til børnene er der sat rutsjebane og gyngestativ op, og ud over græsplænen er der også sat en volleynet op, så hele familien kan samles om et spændende spil volleyball på en varm forårs- eller sommerdag – inden det er tid til kolde forfriskninger.

Blåvands centrum og den kilometerlange sandstrand ligger kun en kort køretur væk, og her finder I et hav af forskellige muligheder for afveksling i ferien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60094

D.
sagde , Danmark

Fint indrettet sommerhus, med mange muligheder såvel i aktivitets rummet som udenfor. Service og køkken grej trænger til en update

D.
sagde , Danmark

Meget lækkert og velholdt sommerhus med en skøn ugeneret beliggenhed. Gode faciliteter i huset, hvor der er masser af plads til både store og små.Huset ligger i smukke omgivelser, hvor man længe kan stå og nyde naturen og særligt de smukke solnedgange. Vi var også heldige at se masser af råvildt.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:152
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...