Lækker luksusferie i Blåvand med spa, sauna og aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Solhaven 29, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60097
Gæsterne siger: icon icon

I Blåvands skønne ferieomgivelser ligger dette 5-stjernede hus og venter på jer. Her kan I holde en dejlig ferie med ægte luksus, ikke kun i form af spabadet og saunaen, men også den lækre og kvalitetsbevidste indretning, som skinner igennem i hele huset. Med plads til 8 personer og med 2 hunde tilladt, kan hele familien komme med.

Kvalitetsbevidst og lækker indretning med stort aktivitetsrum

Sommerhuset på Solhaven 29 udstråler luksus fra ende til anden, både udenfor på den store terrasse og indenfor i de lækre omgivelser. Her er der lagt vægt på kvalitet, og den lyse og moderne indretning med hvide vægge og lofter fungerer som rød tråd i hele huset.

Det store, åbne opholdsrum er det perfekte sted til familietid, og med brændeovnens knitrende flammer i baggrunden, bliver den fælles madlavning og de sene aftener på hjørnesofaen foran Smart TV’et kun endnu hyggeligere.

Aktivitetsrummet er et sandt paradis for børnene såvel som de barnlige sjæle, og her kan der spilles airhockey, bordfodbold og dart i massevis, når vejret ikke viser sig fra sin bedste side.

Udnyt solskinsdagene på terrassen og slut af i sauna og spa

På de varme solskinsdage er det oplagt at flytte feriehyggen udenfor, og med en stor terrasse, der næsten omgiver hele huset, er der perfekte muligheder for at udnytte solens stråler fuldt ud i liggestolene.

Under den overdækkede del af terrassen kan I nyde et koldt glas rosévin i skyggen, og om aftenen kan der holdes en lækker grillaften i de fredfyldte omgivelser, mens morgendagens planer lægges rundt om havebordet. På den store grund er der også mulighed for fri leg, med både gynger, trampolin og sandkasse.

Når aftenen går på hæld, er det tid til at rykke indenfor igen, og findes der en bedre måde at slutte dagen af på, end med en tur i husets sauna eller spabad? Her kan I rigtig få varmen igen, inden I dejlig trætte og udmattede efter dagens nye indtryk lægger jer godt til rette i sengen – snart klar til endnu en hyggelig og oplevelsesrig feriedag.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60097

D.
sagde , Vipperød

Solhaven 29 er et godt og dejlig hus fred og ro i området

D.
sagde , Nykøbing Sj

Særdeles godt indrettet, høj kvalitet, godt gameroom og legemuligheder i haven

D.
sagde , Vipperød

Det er et dejligt hus, Blåvand er en by man skal tage til, med en dejlig bager, og gode forretninger.
Vi har været I Blåvand i 15 år, hver år i uge 7, og det er Esmark vi har lejet af.Flere af vores venner, har taget til Blåvand, på vores anvisningSoverum:4
Bolig-/Grundareal:175 / 2.300
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks
længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...