Lækker luksusferie i Blåvand med spa, sauna og aktivitetsrum

5
6528
Solhaven 29, Blåvand - Søg på husnr. 60097
Gæsterne siger:

I Blåvands skønne ferieomgivelser ligger dette 5-stjernede hus og venter på jer. Her kan I holde en dejlig ferie med ægte luksus, ikke kun i form af spabadet og saunaen, men også den lækre og kvalitetsbevidste indretning, som skinner igennem i hele huset. Med plads til 8 personer og med 2 hunde tilladt, kan hele familien komme med.

Kvalitetsbevidst og lækker indretning med stort aktivitetsrum

Sommerhuset på Solhaven 29 udstråler luksus fra ende til anden, både udenfor på den store terrasse og indenfor i de lækre omgivelser. Her er der lagt vægt på kvalitet, og den lyse og moderne indretning med hvide vægge og lofter fungerer som rød tråd i hele huset.

Det store, åbne opholdsrum er det perfekte sted til familietid, og med brændeovnens knitrende flammer i baggrunden, bliver den fælles madlavning og de sene aftener på hjørnesofaen foran Smart TV’et kun endnu hyggeligere.

Aktivitetsrummet er et sandt paradis for børnene såvel som de barnlige sjæle, og her kan der spilles airhockey, bordfodbold og dart i massevis, når vejret ikke viser sig fra sin bedste side.

Udnyt solskinsdagene på terrassen og slut af i sauna og spa

På de varme solskinsdage er det oplagt at flytte feriehyggen udenfor, og med en stor terrasse, der næsten omgiver hele huset, er der perfekte muligheder for at udnytte solens stråler fuldt ud i liggestolene.

Under den overdækkede del af terrassen kan I nyde et koldt glas rosévin i skyggen, og om aftenen kan der holdes en lækker grillaften i de fredfyldte omgivelser, mens morgendagens planer lægges rundt om havebordet.

Når aftenen går på hæld, er det tid til at rykke indenfor igen, og findes der en bedre måde at slutte dagen af på, end med en tur i husets sauna eller spabad? Her kan I rigtig få varmen igen, inden I dejlig trætte og udmattede efter dagens nye indtryk lægger jer godt til rette i sengen – snart klar til endnu en hyggelig og oplevelsesrig feriedag.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60097

D.
sagde , Nykøbing Sj

Særdeles godt indrettet, høj kvalitet, godt gameroom og legemuligheder i haven

D.
sagde , Vipperød

Det er et dejligt hus, Blåvand er en by man skal tage til, med en dejlig bager, og gode forretninger.
Vi har været I Blåvand i 15 år, hver år i uge 7, og det er Esmark vi har lejet af.Flere af vores venner, har taget til Blåvand, på vores anvisningSoverum:4
Bolig-/Grundareal:175 / 2.300
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...