Lækkert feriehus med vildmarksbad og fantastisk beliggenhed

5
icon
icon
icon
icon
icon

Stæhrsvej 25, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60100
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Hold en vidunderlig luksusferie i dette flotte og moderne ikke-ryger hus i Blåvands smukke omgivelser.

Her er alt, hvad hjertet begærer, og I får ikke kun et veludstyret hus med sauna og vilmarksbad, men også en smuk udsigt og en fantastisk beliggenhed tæt på den hyggelige ferieby og så nær ved stranden. Nyde bølgernes brusen i vildmarksbadkalde på terrassen.

Herlig ferie i smukke og luksuriøse omgivelser

Det lækre stråtagshus på Stæhrsvej 25 sætter rammerne for en herlig ferie i smukke og luksuriøse omgivelser. Huset har plads til 8 personer med sovepladser fordelt på to etager og et anneks. Her er masser af plads til både at være sig selv og komme hinanden ved.

Den flotte og moderne indretning fungerer som rød tråd og skaber en dejlig, harmonisk atmosfære i hele huset. På det ene af tre badeværelser finder I også et spabad og en sauna, så I rigtig kan forkæle jer selv og nyde feriefreden i fulde drag.

Smuk udsigt fra terrasserne og perfekt beliggenhed

Den store, åbne terrasse bliver samlingspunkt på de solrige dage, hvor det dejlige vejr kan nydes fra liggestolene. Fra første sal har I desuden adgang til en overdækket terrasse med smuk udsigt ud over klitlandskabet, som kan betragtes i al slags vejr. Et highlight er helt bestemt det lækkert vildmarksbad på terrassen. En shelter gør udelivet perfekt!

Beliggenheden er ganske enkelt perfekt, blot et stenkast fra stranden og få minutters gang fra den hyggelige ferieby i Blåvand. Der bliver helt sikkert mange gåture langs vandkanten på den uendelige, hvide sandstrand, og mon ikke der skulle blive plads til lidt shopping i Blåvands fine forretninger?

Alt i alt har I her fantastiske forudsætninger for at holde en helt uforglemmelig ferie i Vestjyllands smukke natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60100

DE
D.
sagde , Deutschland

Skandinavisch, helle Räume mit Blick aufs Meer – einschließlich windgeschütztem Balkon; Einrichtung funktionell, angenehm schlicht aber dennoch sehr "hygge"

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einem weitläufigen Naturgebiet, umgeben von Heide und wilden Wiesen. Es ist gut geeignet für Paare aber auch Familien mit Kindern. Besonders reizend finde ich die Unterbringung im Nebengebäude. Die Ausstattung lässt keine Wünsche offen. Der Badetopf am Haus ist ein besonderes Highlight

DE
D.
sagde , Deutschland

Das schöne Ferienhaus hat eine traumhafte Lage mit Meerblick vom Balkon! Ein Highlight ist aber auch das holzbeheizte Badefass draußen!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:153 / 3.642
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...