Luksushus i Blåvand med spa, sauna og fantastisk beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 76, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60102
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en herlig luksusferie i skønne omgivelser? Så er dette flotte sommerhus helt sikkert noget for jer. Her får I et lækkert hus på en herlig stor grund, med sauna og spabad, og en helt fantastisk beliggenhed nær stranden og centrum i Blåvand.

Lækkert og rummeligt hus med plads til masser af hygge

Så snart I træder ind ad døren på Sønder Vasevej 76, vil I mærke, hvordan ferien allerede er startet. Det lækre og rummelige hus sætter helt fra start rammerne for en luksuriøs sommerhusferie med alt, hvad feriehjertet begærer.

Indretningen er ikke kun flot og moderne, men samtidig fyldt med personlighed, så I vil føle jer godt hjemme. Huset har hele tre badeværelser; to, der ligger sammen med soveværelserne, og et sidste stort badeværelse, hvor I desuden finder et spabad og en sauna, som helt sikkert også vil blive flittigt brugt i løbet af ferien.

Det åbne køkken- og stueområde indbyder til masser af samvær og hyggelige stunder med fælles madlavning og filmhygge på de sene aftener. Der er desuden flere fjernsyn i huset, så alle kan se deres yndlingsprogrammer.

Skøn terrasse og fantastisk beliggenhed

Indvendigt som udvendigt, alt er udført til punkt og prikke her. Huset er omkranset af en herlig stor græsplæne og indrammet af træer, så I ugeneret kan nyde dagene på terrassen.

Det tager kun få minutter at nå den skønne strand, og den er et besøg værd i al slags vejr. Ikke kun om sommeren, når I kan soppe i vandkanten, men også i de kolde og blæsende måneder, hvor I på afstand kan betragte de mægtige bølger boltre sig.

Ud over at ligge tæt på stranden er huset også rigtig centralt beliggende i forhold til indkøb. På en kort gåtur når I Blåvands centrum, og den hyggelige ferieby har masser at byde på, både butikker, caféer og restauranter og sågar et bolsjekogeri.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60102

D.
sagde , Danmark

Rigtig lækkert hus og have.Fredeligt område med kort vej til stranden

D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus, god beliggenhed til by og strand

D.
sagde , Danmark

Fantastik.
Passede perfekt til vores familie, incl hund.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:156 / 1.890
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...