Unikt luksussommerhus med pool og fantastisk beliggenhed

5
icon
icon
icon
icon
icon

Stæhrsvej 8, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60103
10 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 24
Swimmingpool
4 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I den skønne ferieby Blåvand på Stæhrsvej 8 ligger dette exceptionelt flotte luksusommerhus og venter på jer. Den lækre og gennemførte indretning danner rammerne om en fantastisk sommerhusferie i skønne omgivelser tæt på centrum og så kort fra stranden, at de brusende bølger kalder fra terrassen.

Exceptionel og topmoderne indretning og aktiviteter for alle aldre

Lad ferien starte på bedste vis i disse smukke omgivelser. Det nye hus, som er Blåvands flotteste sommerhus, er indrettet med stil og den lækre og topmoderne indretning løber som en rød tråd gennem hele huset. Med 5 badeværelser og 5 soverum til 10 personer er der godt med plads til den store familie. Få den ultimative oplevelse i dette sommerhus med pool i Blåvand.

I wellnessområdet er der både dampbad og sauna i direkte tilknytning til det store poolområde. Her kan I rigtigt forkæle jer selv og jeres nærmeste – hvilket især er fantastisk efter en lang dag på stranden med sand mellem tæerne og bølgerne, der bryder i strandkanten.

Mens I læner jer tilbage og nyder varmen og freden, kan børnene og de barnlige sjæle få lov at slippe sig løs i husets swimmingpool (med svømmetræner). Direkte udenfor poolområdet er der endvidere en skøn udespa som indbyder til et bad under stjernehimlen. Her kan der helt sikkert blive brugt masser af herlige timer og badetøjet kan roligt pakkes uanset årstid, vind og vejr.

Fantastisk beliggenhed tæt på centrum og det brusende Vesterhav

Det er ikke kun indenfor huset øser af kvalitet. På den skønne terrasse kan I lade jer synke ned i liggestolene og nyde solskinstimerne og får I nok af afslapning på terrassen, har huset også en helt fantastisk beliggenhed tæt på centrum af Blåvand og på strand. OBS! Tagterrassen er ikke tilgængeligt endnu.

Med det brusende Vesterhav kun 200 meter væk er den endeløse hvide sandstrand en oplagt udflugtsmulighed. Derudover ligger Blåvands centrum også kun en lille gåtur væk og her er der masser af fine caféer, restauranter og shoppingmuligheder. Rund den perfekte feriedag af med en grillaften på en af terrasserne, mens solen stille går ned i horisonten og den orange aftenhimmel bliver mørkeblå og stjerneklar.

I sommerhuset er der også et aflåst vinrum. Adgang kan fås ved forespørgsel og afregning for vinen er ikke inkluderet i lejen, men sker direkte til sommerhusejeren.

Læs mere om luksussommerhus med pool

Det siger vores gæster om sommerhuset 60103

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist einfach traumhaft schön

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus immer wieder gerne .

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt recht ruhig zwischen Strand und Ortskern. Die Einrichtung ist sehr umfangreich und für eine große Urlauberrunde passend. 2 Geschirrspüler sind eine gute Idee. Der Wellnessbereich lässt keine Wünsche offen. Sauna, Dampfsauna Pool, Außenpool – alles da und in gutem Zustand. Der Esstisch ist groß genug für alle. Zu klein geraten ist dagegen der Sitzbereich im Obergeschoss, da fehlt es an Platz und Komfort. Wir waren sechs Erwachsene, ein Kleinkind und ein Baby – da war es gut, dass fast jedes Schlafzimmer ein eigenes Bad hatte.
Einzig, angesichts der Größe des Hauses und all dem Komfort muss man mit höheren Betriebskosten rechnen.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:410 / 3.681
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (220 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

5 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, klinker med gulvarme i stue, stengulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Dampkabine, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...