Unikt luksussommerhus med pool og fantastisk beliggenhed

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon
22178
Stæhrsvej 8, Blåvand - Søg på husnr. 60103
Gæsterne siger: icon icon

I den skønne ferieby Blåvand på Stæhrsvej 8 ligger dette exceptionelt flotte luksusommerhus og venter på jer. Den lækre og gennemførte indretning danner rammerne om en fantastisk sommerhusferie i skønne omgivelser tæt på centrum og så kort fra stranden, at de brusende bølger kalder fra terrassen.

Exceptionel og topmoderne indretning og aktiviteter for alle aldre

Lad ferien starte på bedste vis i disse smukke omgivelser. Det nye hus, som er Blåvands flotteste sommerhus, er indrettet med stil og den lækre og topmoderne indretning løber som en rød tråd gennem hele huset. Med 5 badeværelser og 5 soverum til 10 personer er der godt med plads til den store familie. Få den ultimative oplevelse i dette sommerhus.

I wellnessområdet er der både dampbad og sauna i direkte tilknytning til det store poolområde. Her kan I rigtigt forkæle jer selv og jeres nærmeste – hvilket især er fantastisk efter en lang dag på stranden med sand mellem tæerne og bølgerne, der bryder i strandkanten.

Mens I læner jer tilbage og nyder varmen og freden, kan børnene og de barnlige sjæle få lov at slippe sig løs i husets swimmingpool (med svømmetræner). Direkte udenfor poolområdet er der endvidere en skøn udespa som indbyder til et bad under stjernehimlen. Her kan der helt sikkert blive brugt masser af herlige timer og badetøjet kan roligt pakkes uanset årstid, vind og vejr.

Fantastisk beliggenhed tæt på centrum og det brusende Vesterhav

Det er ikke kun indenfor huset øser af kvalitet. På den skønne terrasse kan I lade jer synke ned i liggestolene og nyde solskinstimerne og får I nok af afslapning på terrassen, har huset også en helt fantastisk beliggenhed tæt på centrum af Blåvand og på strand.

Med det brusende Vesterhav kun 200 meter væk er den endeløse hvide sandstrand en oplagt udflugtsmulighed. Derudover ligger Blåvands centrum også kun en lille gåtur væk og her er der masser af fine caféer, restauranter og shoppingmuligheder. Rund den perfekte feriedag af med en grillaften på en af terrasserne, mens solen stille går ned i horisonten og den orange aftenhimmel bliver mørkeblå og stjerneklar.

I sommerhuset er der også et aflåst vinrum. Adgang kan fås ved forespørgsel og afregning for vinen er ikke inkluderet i lejen, men sker direkte til sommerhusejeren.

 

Læs mere om luksussommerhus med pool

Det siger vores gæster om sommerhuset 60103

D.
sagde , Hvide Sande

Hammer lækker hus, som har alt hvad man kan tænke sig. Og vildt dejligt at man er så ugenert på terrassen, ses sjældent ved nybyggede huse.

D.
sagde , Danmark

Det bedste hus vi nogensinde har oplevetSoverum:5
Bolig-/Grundareal:410 / 3.681
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (220 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Udespa, 5 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, stengulv og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...