Renoveret feriehus i Blåvand med spa, sauna og udendørs spabad

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Savmøllen 7A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60106
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

På en læfyldt naturgrund kun 5 minutters gang fra Blåvands hyggelige centrum ligger dette skønne sommerhus. Ferieboligen har i 2021 gennemgået en renovering og rummer plads til hele 6 personer. Ud over den centrumsnære beliggenhed får I her en lækker indretning med spa, sauna og udendørs spabad på terrassen, med plads til 5 personer. Hvad mere kan man ønske sig på ferien?

Renoveret sommerhus med sauna, spabad og brændeovn

Velkommen på Savmøllen 7A – en ferieadresse, der har masser at byde på. I vil hurtigt falde til i det renoverede sommerhus, som byder på en indbydende indretning, og hvor alle praktiske nødvendigheder også er i top.

Trænger I til at slappe af og lade batterierne op? Intet problem! Sommerhuset er nemlig både udstyret med sauna og spabad, så I rigtig kan nyde den stille ferietid væk fra hverdagens stress og jag.

Ikke kun stuen, soveværelserne og feriehusets 2 badeværelser – men hele huset er med gennemgående gulvvarme fra den energivenlige luft til vand varmepumpe. Derudover er der brændeovn, så I skal ikke være bange for at fryse på ferien – heller ikke på en frostklar vinterdag.

Læfyldt beliggenhed, terrasse med udendørs spa og gasgrill

Sommerhuset ligger på en godt 1.500 kvadratmeter stor naturgrund, der er omgivet af høje træer og buskads, så I på ugeneret vis kan nyde den friske luft på terrassen. Den store Træterrasse er både delvist afskærmet og overdækket, og det er også her, I finder endnu et af feriens højdepunkter – det lækre udendørs spabad med plads til 5 personer.

Udespaen byder på skønne wellnessoplevelser i det fri og kan benyttes hele året rundt. Der er selvfølgelig også sørget for gode havemøbler, liggestole og en praktisk gasgrill, så de solrige dage kan udnyttes til fulde.

Bo i naturskønne omgivelser kun 300 meter fra Blåvands centrum

Beliggenheden er helt fænomenal, hvis I gerne vil bo både naturskønt og i gåafstand til byen. Blåvands centrum ligger kun 300 meter fra feriematriklen og er hjemsted for et hav af spændende forretninger, lækre spisesteder og små isboder. Der er desuden to supermarkeder og flere lokale bagerier, hvor I kan købe friskt brød til morgenbordet.

Det brusende Vesterhav ligger omtrent 1,5 kilometer væk, og der er flere strandopgange med tilstødende parkeringspladser i nærheden – den nærmeste er den fine Hvidbjerg Strand, hvor der også er en badebro.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60106

D.
sagde , Odense C

Super dejligt sommerhus. Flot renoveret med fin indretning. Dejligt at komme til et hus, hvor man straks føler sig hjemme og godt tilrette. Centralt beliggende i forhold til indkøb og shopping.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 1.509
Renoveret / Byggeår:2021 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (107 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...