Hyggeligt feriehus i det idylliske Blåvand med sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon

Søren Lassens Vænge 41, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60111
6 pers.
Antal personer
1550 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Det sorte træhus blandt hede og lyng oser af idyl og klassisk sommerhusstil, og både udvendigt og indvendigt er der skruet op for charmen. Den venlige indretning med brændeovn, sauna og spabad sætter rammerne for en afslappende ferie i den smukke natur.

Afslappende familieferie med ekstra wellness

Det charmerende feriehus på Søren Lassens Vænge 41 rummer plads til 6 personer og er et super valg til en stille og rolig familieferie i skønne omgivelser. I vil straks blive budt velkommen af den venlige indretning med afdæmpede trænuancer og en rolig atmosfære, der hurtigt vil få jer til at glemme den travle hverdag.

Køkken og stue er slået sammen i opholdsrummet, som er husets hjerte. Her vil der helt sikkert blive skabt masser af nye ferieminder med hyggelige kortspil og sene filmaftener, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

På badeværelset har I adgang til jeres egen lille wellnessafdeling med sauna og spabad, hvor I kan tanke nye kræfter og slappe af i varmen. Også de praktiske faciliteter er i top, og med både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig internetforbindelse bliver ferien så ukompliceret som muligt.

Idyllisk beliggenhed og hyggelige kroge

Fra stuen er der udgang til en åben og delvist overdækket terrasse, og hele vejen rundt om huset finder I flere hyggelige kroge, hvor I kan sidde i ro og fred og nyde den friske luft.

Beliggenheden er skøn og idyllisk, og hele grunden er rammet ind af grønne træer. De naturskønne omgivelser med grøn græsplæne og lyngklædt hede sætter prikken over i’et. Til de små gæster er der sørget for en sandkasse, så de ikke kommer til at kede sig, mens I soler jer på terrassen.

Blåvands charmerende bymidte og fantastiske badestrand ligger kun kort vej fra huset, og der er underholdning at finde for alle aldre. Tag på shopping i byen, besøg det spændende bolsjekogeri eller gå en tur langs vandet i den friske havluft.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60111

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt hus, men lidt mørkt. Kunne foreslå at gardiner i stuen fjernes, eller erstattes med nogen der ikke tager lyset, når de ikke er trukket for.
Ellers var der mere end vi havde brug for. Benyttede ikke spa, sauna og brændeovn, da det er noget vi har til hverdag hjemme.
Dejligt med så mange terrasser.

D.
sagde , Ringe

Fantastisk dejligt velindrettet sommerhus.gode senge.Gode møbler at sidde i i stuen. dejligt stort badeværelse. God beliggenhed. Super havemøbler. Stor overdækket terrasse. Alt i køkkenet. Dejligt bryggers.UTROLIGT RENT OG PÆNT. Kan varmt anbefales….Fantastiske omgivelser…..vi havde cykler med…..det var super…og de kunne stå i tørvejr ved sommerhuset…Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.800
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...