Hyggeligt feriehus i det idylliske Blåvand med sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Søren Lassens Vænge 41, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60111
6 pers.
Antal personer
1550 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det sorte træhus blandt hede og lyng oser af idyl og klassisk sommerhusstil, og både udvendigt og indvendigt er der skruet op for charmen. Den venlige indretning med brændeovn, sauna og spabad sætter rammerne for en afslappende ferie i den smukke natur.

Afslappende familieferie med ekstra wellness

Det charmerende feriehus på Søren Lassens Vænge 41 rummer plads til 6 personer og er et super valg til en stille og rolig familieferie i skønne omgivelser. I vil straks blive budt velkommen af den venlige indretning med afdæmpede trænuancer og en rolig atmosfære, der hurtigt vil få jer til at glemme den travle hverdag.

Køkken og stue er slået sammen i opholdsrummet, som er husets hjerte. Her vil der helt sikkert blive skabt masser af nye ferieminder med hyggelige kortspil og sene filmaftener, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

På badeværelset har I adgang til jeres egen lille wellnessafdeling med sauna og spabad, hvor I kan tanke nye kræfter og slappe af i varmen. Også de praktiske faciliteter er i top, og med både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig internetforbindelse bliver ferien så ukompliceret som muligt.

Idyllisk beliggenhed og hyggelige kroge

Fra stuen er der udgang til en åben og delvist overdækket terrasse, og hele vejen rundt om huset finder I flere hyggelige kroge, hvor I kan sidde i ro og fred og nyde den friske luft.

Beliggenheden er skøn og idyllisk, og hele grunden er rammet ind af grønne træer. De naturskønne omgivelser med grøn græsplæne og lyngklædt hede sætter prikken over i’et. Til de små gæster er der sørget for en sandkasse, så de ikke kommer til at kede sig, mens I soler jer på terrassen.

Blåvands charmerende bymidte og fantastiske badestrand ligger kun kort vej fra huset, og der er underholdning at finde for alle aldre. Tag på shopping i byen, besøg det spændende bolsjekogeri eller gå en tur langs vandet i den friske havluft.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60111

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein ansprechendes wunderschön liegendes Häuschen zum verlieben. Innen gemütlich und aussen mit teils überdachter Terrasse.Dort kann man entspannt auf bereit stehenden Liegen sonnen baden und lesen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus strahlt eine gewisse Gemütlichkeit aus.
Ist mit allen notwendigen Dingen ausgestattet und entspricht den Angaben im Internet voll.
Waren mit dem Haus sehr zufrieden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich sehr liebevoll eingerichtetes Haus, das nichts vermissen lässt. Es gibt ganz viele Spiele – für jeden etwas dabei. Die Küche ist sehr gut ausgestattet und bietet für den Urlaub alles für das leibliche Wohl. Sogar Nadel und Faden standen zur Verfügung. Sowohl innen und außen ist alles sauber und bietet genügend Platz zum Spielen und Feiern.
Das Ferienhaus hat leider ein Manko für diejenigen die Fernseh schauen möchten. Der Empfang ist sehr schlecht und nach längerer Ursachenanalyse sind wir überzeugt, dass der Adapter für die Kabelverbindung des Antennensteckers die Ursache ist/war. Der passte nicht, wackelte und konnte schlicht keine stabile Verbindung herstellen.
Aber im Urlaub muss man ja nicht Fernsehen – das war dann unsere Philosophie.
Ansonsten schnuckeliges Häuschen mit großem Wirlpool und Sauna.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.800
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, carport, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...