Hundevenligt feriehus i Blåvand med sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon

Hedetoftvej 106, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60112
6 pers.
Antal personer
2300 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Hedetoftvej 106 ligger dette skønne feriehus og venter på jer. I vil straks blive budt velkommen i de indbydende omgivelser med varme farver og smag for detaljen, og indretningen byder på ekstra lækre highlights med sauna og spabad. Med til huset hører en lækker terrasse – og op til 2 hunde er tilladt!

Varme farver, wellness og praktiske faciliteter

Det 125 kvadratmeter store feriehus er et oplagt valg til den næste familieferie. Varme træfarver og nøje udvalgte dekorationer vil byde jer velkommen, og omgivelserne er åbne og lyse med store vinduer, der inviterer solen og den grønne natur indenfor.

Huset er indrettet med 2, i 2019 nyrenoverede, badeværelser, så I undgår de lange toiletkøer om morgenen, og på det ene gemmer sig en ekstra lille wellnesshemmelighed. Her er der adgang til helt egen sauna og et stort spabad med plads til 4 persone. Det er velvære for krop og sjæl !

Huset har 2020 fået nyt moderne køkken, så her er der også mulighed for at være fælles om madlavningen.

Alle hverdagens hjælpere er på plads, så ferien bliver så nem som mulig – både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler står til rådighed, og en hurtig og stabil internetforbindelse giver jer mulighed for at streame film og serier i massevis på den medbragte elektronik.

Skønt udeareal med græsplæne og delvist overdækket terrasse

Med til huset hører et skønt udeareal med grøn græsplæne og åben, delvist overdækket terrasse, hvor der er god plads til at sole sig og nyde den friske havluft. Sandkassen og gyngestativet vil blive et sikkert hit blandt de mindste, og på den grønne plæne kan der spilles bold og leges med hundene.

Blåvands hyggelige centrum ligger kun en rask gåtur væk, og her finder I både indkøbsmuligheder, spændende forretninger og lækre spisesteder. Også den fantastiske sandstrand er inden for rækkevidde, og den er et sandt “must” at besøge, ligegyldigt hvornår på året, I holder ferie.

Har I brug for at få fyldt oplevelsestanken op, er der også rig mulighed i og omkring Blåvand. Det smukke Blåvandshuk Fyr, danmarks vestligste punkt, er altid et besøg værd. Bestig de 170 trappetrin, og nyd den storslåede udsigt udover hedelandskabet. Er man mere til til museumsbesøg, er Tirpitz klart et besøg værd. Museet er nænsomt bygget imellem kitlandskabet med forbindelse til den store bunker, hvor der er diverse udstillinger, og mulighed for at komme ned i den store bunker og gå rundt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 1.550
Renoveret / Byggeår:2019 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...