Feriehus med sauna, spa og attraktiv beliggenhed tæt på hav og by

3
icon
icon
icon

Skippervej 8, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60119
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

I Blåvands populære ferieområde ligger dette hyggelige feriehus til 8 personer. Huset har en fantastisk beliggenhed i gåafstand til både den skønne badestrand og den charmerende bymidte, mens indretningen byder på både sauna, brændeovn og stort spabad. Et oplagt valg til den næste familieferie!

Charmerende sommerhusstil med ekstra wellness

Det hyggelige træsommerhus i de grønne omgivelser har en helt speciel charme over sig. Det 112 kvadratmeter store hus er hyggeligt indrettet og bærer præg af den klassiske sommerhusstil.

Der er masser af wellness, I kan nyde godt af. Brændeovnens knitrende flammer spreder varme og god feriestemning hele året rundt, og badeværelset er både udstyret med en lækker sauna og et stort spabad med plads til 5 personer.

Det veludstyrede hus er et oplagt valg til den næste familieferie, og alle hverdagens hjælpere – både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler – er på plads, så ferien bliver så ukompliceret som muligt.

Stort udendørs areal og eminent beliggenhed tæt på hav og by

På Skippervej 8 får I et skønt udeareal med en velholdt græsplæne og en stor terrasse med plads til hele familien. Til glæde for de mindste feriegæster er der lavet en sandkasse, så de kan lege løs, mens I nyder varmen tilbagelænet i husets liggestole og havemøbler.

Feriehuset har en rigtig attraktiv beliggenhed i Blåvands populære ferieområde. Der er kun få minutters gang til både den rene badestrand og den hyggelige bymidte, som hele året rundt emmer af liv og god atmosfære.

Besøg det berømte bolsjekogeri, gå ture langs vandet på den imponerende sandstrand, spis god mad på en af de mange restauranter… Her er uendeligt mange muligheder, og det er helt sikkert, at I vil få en fantastisk ferie ligegyldigt årstid, vind og vejr.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60119

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus med lidt "luft" omkring (ikke træer til alle sider) og god læ.
Tæt på stranden og fredeligt og samtidig tæt på byen.Dejlige omgivelser, meget tæt på hav, strand ,hede.- helt i top.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112
Byggeår:2000

Køkken:

Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...