Centralt beliggende nyt fint rækkehus i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Tane Hedevej 26 hus 1, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60131
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Tane Hedevej 26 med kun 800 meter til stranden og 500 meter til Blåvands centrum ligger dette i 2018 nybyggede rækkehus. Småt men godt – perfekt til familien på op til 6 personer, og hunden er også velkommen.

Moderne og praktisk indrettet med gulvvarme

Her kan 6 personer bo dejligt på 90 m2, fordelt på soveværelset med dobbeltseng og 2 værelser med to enkeltsenge, en åbenplansløsning med stue og køkken i ét samt et badeværelse med gulvvarme. Feriehuset har en opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så er det nemt at holde ferie – især for småbørnsfamilien.

Afskærmet terrasse, grill og havemøbler

På den afskærmede terrasse er der god mulighed for at tanke sol og sammen tilberede lækre måltider på grillen.

Med gratis trådløst internet i huset er det nemt at holde sig opdateret om, hvad der er af aktiviteter i området. Den skønne hvide sandstrand ligger kun 800 meter fra huset – at nyde solnedgangen fra badebroen, der ved Hvidbjerg Strand rager langt ud i Ho bugt, er en ubeskrivelig smuk oplevelse.

Blåvand byder på noget for enhver smag. Afslapning og badning i havet, indkøb og osen i bykernen, mange spisesteder, sjov i zoologisk have og museumsbesøg for de videbegærlige. Naturliebhaverne vil nyde den smukke og særegne vestjyske natur med mange vandre- og cykelstier i de omkringliggende plantager. Her er der mulighed for at møde mange dyr som rovfugle, ræve, hare og især det stolte kronvildt.

*Skulle I være interesserede i at mødes med og holde ferien sammen med en vennefamilie, eller måske vil I gerne have søster og svoger med børn med på ferien – så har I mulighed for at booke nabohuset med katalognummer 60132.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60131

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus, was sehr zentral liegt, aber trotzdem ist es ruhig dort.
Das Haus enthält alles, man fühlt sich sehr wohl wie zu Hause.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine sehr schönes Haus mit einer großzügigen Küche, in der alles zum Kochen vorhanden ist.

Es gibt eine Waschmaschine und einen Trockner, was super mit Kindern oder einem längeren Aufenthalt ist.

Das Haus liegt zentral aber ruhig,so dass alles (Bäcker, Stadt und Strand) bequem zu Fuß erreichbar ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles super! Haus in einem Topzustand! Alles sehr sauber, gepflegt und voll ausgestattet. Mobiliar modern, funktional, aber trotzdem gemütlich. Wir waren zu zweit, hatten also kein Badezimmer- Problem. Unser Hund hat sich pudelwohl gefühlt, das Grundstück ist komplett ausbruchsicher! Alles zu Fuß erreichbar. Wir kommen 2025 wieder, ist schon gebucht! Liebe Grüße aus Kiel!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 352
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...