Hyggeligt feriehus med sauna tæt på Blåvand centrum

3
icon
icon
icon
Vandflodvej 35, Blåvand - Søg på husnr. 60135
Gæsterne siger: icon icon

På en stor naturgrund på Vandflodvej 35 står dette hyggelige og klassiske feriehus med sauna. Huset har ne central beliggenhed, og I kommer hurtigt til Blåvands livlige bymidte. Der er også en skøn stor terrasse, hvor I kan nyde de solrige dage.

Hyggeligt feriehus med sauna

Man kan straks mærke, at der er lagt stor vægt på personligheden, og det skinner igennem i den charmerende indretning. Her vil I helt sikkert føle jer hjemme med det samme.

Det åbne køkken er kombineret med stuen og spiseafdelingen og udgør et stort opholdsrum, hvor I har god plads til at være sammen. Hjælp hinanden med aftensmaden eller tag et spil kort rundt om stuebordet – her er alle muligheder for hyggeligt samvær.

I stuen står den hyggelige brændeovn, som især på de kolde og regnfulde dage vil sprede god feriestemning og masser af dejlig varme. Har I brug for at blive varmet ekstra igennem, kan I læne jer tilbage i husets sauna og nyde feriefreden fuldt ud.

Skønne terrasser og en central beliggenhed

Fra stuen har I direkte udgang til den skønne, afskærmede terrasse. Her kan I starte dagen med nybagt morgenbrød ved havebordet og derefter finde liggestolene frem, hvor I kan dase med en god bog i varmen. Til de mindste feriegæster er der sørget for et gyngestativ og en sandkasse.

Om aftenen kan I tænde op i grillen og få de sidste solstråler med, inden solen langsomt går ned i horisonten og farver aftenhimlen rød. Efter børnene er lagt i seng, kan I tage et sidste glas rødvin på terrassen og betragte den klare stjernehimmel.

Blåvands hyggelige bymidte er lige rundt om hjørnet, og her finder I masser af fine butikker, hvor I kan købe souvenirs til bedstemor og bedstefar eller besøge en af de gode restauranter og nyde et lækkert måltid.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60135

D.
sagde , Danmark

Et godt hus til prisen

D.
sagde , Herning

Dejligt velindrettet sommerhus med en stor stue. Ligger på en dejlig rolig naturgrund.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 2.526
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...