4 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en stor naturgrund på Vandflodvej 35 står dette hyggelige og klassiske feriehus med sauna. Huset har en central beliggenhed, og I kommer hurtigt til Blåvands livlige bymidte. Der er også en skøn stor terrasse, hvor I kan nyde de solrige dage.

Hyggeligt feriehus med sauna

Her inviteres op til 4 personer og deres hund indenfor i et feriehus med god indretning og  Det åbne køkken er kombineret med stuen og spiseafdelingen og udgør et stort opholdsrum, hvor I har god plads til at være sammen. Hjælp hinanden med aftensmaden eller tag et spil kort rundt om stuebordet – her er alle muligheder for hyggeligt samvær.

I stuen står den hyggelige brændeovn, som især på de kolde og regnfulde dage vil sprede god feriestemning og masser af dejlig varme. Har I brug for at blive varmet ekstra igennem, kan I læne jer tilbage i husets sauna og nyde feriefreden fuldt ud.

Skønne terrasser og en central beliggenhed

Fra stuen har I direkte udgang til den afskærmede terrasse. Her kan I starte dagen med nybagt morgenbrød ved havebordet og derefter finde liggestolene frem, hvor I kan dase med en god bog i varmen. Til de mindste feriegæster er der sørget for et gyngestativ og en sandkasse.

Om aftenen kan I tænde op i grillen og få de sidste solstråler med, inden solen langsomt går ned i horisonten og farver aftenhimlen rød. Efter børnene er lagt i seng, kan I tage et sidste glas rødvin på terrassen og betragte den klare stjernehimmel.

Blåvands hyggelige bymidte er lige rundt om hjørnet, og her finder I masser af fine butikker, hvor I kan købe souvenirs eller besøge en af de gode restauranter og nyde et lækkert måltid.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60135

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und ruhig gelegenes Ferienhaus,die grosse geschlossene Terrasse ist einfach traumhaft,die wir genossen haben.Die Stadt kann man zu Fuss schnell erreichen,wir sind auch täglich zu Fuss zum Strand gelaufen.Wir waren zum zweiten Mal in dem Haus und würden dies auch wieder mieten,wir haben uns sehr wohl gefüllt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein älteres, aber gepflegtes Ferienhaus. Das Bad könnte etwas modernisiert werden, ansonsten Top!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einem schönen Gebiet, der Ort ist fußläufig zu erreichen. Der Strand ist auch in der Nähe. Das Ferienhaus selber bietet alles, was man benötigt. Die Küche ist sehr gut ausgestattet. Dort ist alles zu finden, was man benötigt. Das Wohnzimmer ist ausreichend groß, ebenso der Essbereich. Die Terrasse hat den ganzen Tag Sonne und ist mit Gartenliegen und Möbeln ausgestattet

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 2.526
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...