Stilfuldt luksussommerhus i Blåvand med udendørs spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Peter Malersvej 20, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60136
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
550 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Peter Malersvej 20 står dette fantastiske nye luksushus klar til en skøn ferie i det yderste vest. Supermoderne indrettet med 4 gode soverum og 2 badeværelser er feriehuset det perfekte valg til ferie med 1 – 2 familier eller til en rigtig hyggelig og bekvem afslapningsferie med kæresten. I får blandt andet en lækker terrasse med udendørs spabad.

8 personers 5+ stjernehus til familieferien med og udespa

Nybygget i 2019 med flotte badeværelser og et moderne køkken med induktionskomfur og opvaskemaskine har dette feriehus alt, hvad hjertet begærer. Her er god plads til hygge og velvære, med mulighed for på kolde dage at tænde op i en hyggespredende brændeovn og nyde nogle fælles timer på den bekvemme sofa foran det store fladskærms-tv.

En helt speciel oplevelse er at tænde op i udespaen og sidde i det varme boblende vand, når mørket falder på og stjernerne kigger frem. Det er ægte luksus.

Udetid med lækre terrasser og naturgrund med legeredskaber

Rundt om feriehuset er der indrettet dejlige terrasseområder, og selv hvis det drypper lidt, behøver I ikke blive inde, da en del af terrassen er overdækket. Peter Malersvej 20 ligger på en dejlig naturgrund, og imens I hygger på terrassen og nyder solen eller tænder op i gasgrillen til lidt lækker aftensmad, kan børnene lege på husets gynger.

Fin beliggenhed i Blåvand med strand, skov, hede og feriebyliv

Fra luksushuset er det nemt at smutte ned til den lange hvide sandstrand og tage en god lang gåtur ud til fyret. Især om efteråret, når blæsten får havet til at vise tænder, er der god mulighed for at finde rav og andre skatte fra havet.

Feriehuset er beliggende i et stille randområde til Blåvand, som er en livlig ferieby med gode spisesteder og shoppingmuligheder. Besøg det fantastiske Tirpitz bunkermuseum eller tag børnene med på en tur i Blåvand Zoo.

Her er masser af muligheder både for smukke natur- og spændende kulturoplevelser for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60136

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes schön helles Ferienhaus mit guter Ausstattung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus war super , aber die Stromkosten sind mega hoch wir haben bei einer Woche 280€ noch gezahlt und waren im Schnitt 6 Personen , ggf hat der wirepool damit zu tun

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes großes Ferienhaus in absolut ruhiger aber zentraler Lage. Gut geeignet für Kinder. Wir kommen wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...