Spabad under stjernerne i luksushus i Blåvand

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon
Peter Malersvej 20, Blåvand - Søg på husnr. 60136
Gæsterne siger: icon icon

På Peter Malersvej 20 står dette fantastiske nye hus klar til en skøn ferie i det yderste vest. Supermoderne indrettet med 4 gode soverum og 2 badeværelser er dette hus det perfekte valg til ferie med 1 – 2 familier eller til en rigtig hyggelig og bekvem afslapningsferie med kæresten.

8 personers 5+stjernehus til familieferien med udespa

Nybygget i 2019 med flotte badeværelser og et moderne køkken med induktionskomfur og opvaskemaskine har dette hus alt, hvad hjertet begærer. Her er god plads til hygge og velvære, med mulighed for på kolde dage at tænde op i en hyggespredende brændeovn og nyde nogle fælles timer på den bekvemme sofa foran det store fladskærms-tv.

En helt speciel oplevelse er, at tænde op i udespaen og sidde i det varme boblende vand når mørket falder på og stjernerne kigger frem. Det er ægte luksus.

Udetid med lækre terrasser og naturgrund med legeredskaber

Rundt om huset er der indrettet dejlige terrasseområder, og selv hvis det drypper lidt, behøver I ikke blive inde, da en del af terrassen er overdækket. Peter Malersvej 20 ligger på en dejlig naturgrund, og imens I hygger på terrassen og nyder solen eller tænder op i grillen til lidt lækker aftensmad, kan børnene lege på husets gynger.

Fin beliggenhed i Blåvand med strand, skov, hede og feriebyliv

Fra huset er det nemt at smutte ned til den lange hvide sandstrand og tage en god lang gåtur ud til fyret. Især om efteråret, når blæsten får havet til at vise tænder, er der god mulighed for at finde rav og andre skatte fra havet. Huset er beliggende i et stille randområde til Blåvand, som er en livlig ferieby med gode spisesteder og shoppingmuligheder. Besøg det fantastiske Tirpitz -museum eller tag børnene med på en tur i Blåvand Zoo.

Her er masser af muligheder både for smukke natur- og spændende kulturoplevelser for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60136

D.
sagde , Odense NV

Lækkert men ikke helt ugenert beliggenhedSoverum:4
Bolig-/Grundareal:129
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...