Centralt beliggende luksussommerhus med pool til 12 personer

5
icon
icon
icon
icon
icon

Gl. Skolevej 9, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60141
12 pers.
Antal personer
1050 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 26
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette luksussommerhus fra 2019 med swimmingpool, stor 7-personers spa, sauna, udespa, 3 badeværelser og et lækkert aktivitetsrum står klar til jeres hyggelige, fælles afslapningsferie. Her i det nybyggede område på Gl. Skolevej i Blåvand er der hele året rundt den skønneste feriestemning med plads til og muligheder for masser af aktiviteter for op til 12 personer.

Stilfuldt poolhus med 3 badeværelser, sauna og udespa

Med op til 12 personer kan I fra dette stilfulde feriehus tage på oplevelse i det yderste vest. Her står der 6 soveværelser og 3 moderne badeværelser til jeres rådighed, og det egner sig således perfekt både til den store familie eller til ferien med 6 par. Det moderne hus er indrettet med gode senge, Smart Tv i alle rum og et multirum lydsystem i fællesområderne.

Sommerhusets swimmingpool og aktivitetsrummet med pool-bord, bordfodbold og elektronisk dart med mobil-app giver de bedste forudsætninger for masser af fælles sjov og hygge, og når der skal slappes af, behøver I bare at tænde op i sauna for absolut wellness-feeling. Specielt hyggeligt er det, at tænde op i den udendørs spa og ligge i det varme boblende vand og tælle stjernerne på nattehimlen.

Med en beliggenhed ikke langt fra den skønne hvide børnevenlige sandstrand og samtidigt nær Blåvands centrum, er Gl. Skolevej 9 det perfekte udgangspunkt for mange skønne feriedage. Med den korte afstand til både strand og centrum er det ingen sag at nå en morgenrunde på stranden, før rundstykkerne til familiens morgenbord hentes hos bageren.

Stor terrasse og legeredskaber

Hyg jer på én af de store overdækkede terrasser med solbadning og skønne aftener med grillmad. Imens nogle slapper af med en bog på husets liggestole, hopper børnene og de barnlige sjæle måske på trampolinen eller man hygger med de mindste i sandkassen og på gyngerne.

Blåvand er en rigtig dejlig og populær ferieby beliggende ved det yderste vest som del af Naturpark Vesterhavet og grænsende op til Nationalpark Vadehav. Den livlige ferieby Blåvand med både kulturtilbud og masser af indkøbsmuligheder ligger midt i den smukkeste natur med kilometer lange flade sandstrande, klitter, lynghede og skov.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60141

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Haus mit allem Komfort. Passend für grosse Familien und mehrere Generationen. Es ist alles vorhanden, ein hylight sind der Pool und der aussen wirlpool

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus lässt keine Wünsche offen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles zentrales Ferienhaus, mit Pool, Jaccuzzi und Freizeitraum

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:260 / 950
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...