Feriehus til 6 personer, central beliggenhed og 2 badeværelser

4
icon
icon
icon
icon

Fædriften 12, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60142
Gæsterne siger: icon icon

Bo dejligt centralt i Blåvand med rolig privat grund og god plads til hele familien. Fædriften 12 er et lyst og moderne hus med gode faciliteter, 2 badeværelser og således god plads også til ferien med et vennepar. Dette smarte og lækkert indrettede sommerhus ligger midt i Blåvand og I har således kun 100 meter til købmanden og andre indkøbsmuligheder.

Lys og moderne indretning og god rumopdeling

Den lyse og moderne indretning er med til at skabe en god ferieatmosfære. I det store alrum, hvor køkken, spisestue og opholdsstue går ud i et, er der god plads til fælles hygge. Efter aftensmaden kan I samles om bordet til planlægning af den følgende feriedag eller til familiespil og popcorn.

Køkkenets kogeø giver god plads og mulighed for at være fælles om madlavningen, og skulle én af jer alligevel hellere sidde i sofaen, imens de andre kokkererer, så kan han alligevel deltage i den fælles samtale. Med indbygget opvaskemaskine opstår der ingen skænderier om, hvem der tager opvasken og med vaskemaskine og tørretumbler er det nemt at pakke – håndklæderne kan hurtigt vaskes, tørres og genbruges.

Excellent beliggenhed i Blåvand og super udenoms areal

Feriehuset på Fædriften 12 har en dejlig stor lukket og privat grund med en lækker stor terrasse og carport til bilen. Terrassen er det perfekte sted til aftenhygge med grillmad og måske et glas rødvin.

Det kan næppe være nemmere: Rundt om hjørnet ligger Blåvand ”hovedgade” med masser af butikker, restauranter og cafeer. Der skal naturligvis også være tid til et besøg ved Blåvandshuk fyrtårn. Og når man booker hus i Blåvand – så er det selvsagt, at man vil til stranden og nyde det blå-grønne vand på masser af gåture eller med håndklæde og badetøj.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60142

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus med meget central beliggenhed på skøn naturgrund

D.
sagde , Danmark

Dejligt nyere komfortabelt hus med god indretning, god fordeling af soverum – især med tanke på familie i forskellige aldersgrupper.
Rigtig god beliggenhed.

D.
sagde , Grindsted

Super lækkert hus. God beliggenhed.
Veludstyret køkken.
Kommer helt sikkert igen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.500
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks
længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...