Feriehus til 6 personer, central beliggenhed og 2 badeværelser

4
icon
icon
icon
icon

Fædriften 12, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60142
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Bo dejligt centralt i Blåvand med rolig privat grund og god plads til hele familien. Fædriften 12 er et lyst og moderne hus med gode faciliteter, 2 badeværelser og således god plads også til ferien med et vennepar. Dette smarte og lækkert indrettede sommerhus ligger midt i Blåvand og I har således kun 100 meter til købmanden og andre indkøbsmuligheder.

Lys og moderne indretning og god rumopdeling

Den lyse og moderne indretning er med til at skabe en god ferieatmosfære. I det store alrum, hvor køkken, spisestue og opholdsstue går ud i et, er der god plads til fælles hygge. Efter aftensmaden kan I samles om bordet til planlægning af den følgende feriedag eller til familiespil og popcorn.

Køkkenets kogeø giver god plads og mulighed for at være fælles om madlavningen, og skulle én af jer alligevel hellere sidde i sofaen, imens de andre kokkererer, så kan han alligevel deltage i den fælles samtale. Med indbygget opvaskemaskine opstår der ingen skænderier om, hvem der tager opvasken og med vaskemaskine og tørretumbler er det nemt at pakke – håndklæderne kan hurtigt vaskes, tørres og genbruges.

Excellent beliggenhed i Blåvand og super udenoms areal

Feriehuset på Fædriften 12 har en dejlig stor lukket og privat grund med en lækker stor terrasse og carport til bilen. Terrassen er det perfekte sted til aftenhygge med grillmad og måske et glas rødvin.

Det kan næppe være nemmere: Rundt om hjørnet ligger Blåvand ”hovedgade” med masser af butikker, restauranter og cafeer. Der skal naturligvis også være tid til et besøg ved Blåvandshuk fyrtårn. Og når man booker hus i Blåvand – så er det selvsagt, at man vil til stranden og nyde det blå-grønne vand på masser af gåture eller med håndklæde og badetøj.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60142

DK
D.
sagde , Danmark

Rigtig dejligt nyere sommerhus. Godt indrettet med tre gode soveværelser og godt veludstyret køkken samt to fine badeværelser.
Huset ligger perfekt for os, og med udgang gennem havelågen er man inde midt i Blåvand by.
Man skal dog være klar på at når det ligger så centralt med butikker lige i baghaven, så er der også støj fra lastbiler og anden trafik, også tidlig morgen. Men det genere ikke os.
Vi kommer gerne igen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat einen sehr gemütlichen Flair. Es ist sehr nahe am Supermarkt und der angrenzendem Bäcker. Man ist sehr schnell in der City. Zum Strand sind es ungefähr 20 min aber auch hier hat man verschiedene Wege zur Auswahl. Zum Leuchtturm sind es ungefähr 3,5 km. Das kann man mit einem sehr schönen Eis und einem Spaziergang verbinden. Im Hause sind reichlich Teller und Tassen vorhanden. Auch Auflaufformen und oder Backutensilien vorhanden. Es ist mega stromsparend. Ich würde evtl. Eine Klimaanlage im Sommer noch einbauen. Es ist selbst im Mai nachts zu warm gewesen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes modernes Ferienhaus. Die Küche bietet alles man braucht. Die Lage des Ferienhaus ist mega Zentral und trotz des Parkplatzes sehr ruhig. Wir kommen bestimmt wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.500
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...