Firestjernet sommerhus med spa og swimmingpool i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Kallesensvej 16, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60145
8 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 20
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I den skønne ferieby Blåvand venter jer dette skønne, firestjernede sommerhus, der inviterer inden for til en dejlig ferie. Sommerhuset har plads til en ferie for op til 8 personer, og dermed er det et oplagt valg, hvis I er en stor familie, to små familier eller en stor vennegruppe, der vil holde ferie sammen. I sommerhuset kan I se frem til underholdende timer i swimmingpoolen og afslappende stunder i spaen. Desuden er feriehuset på Kallesensvej 16 i Blåvand beliggende kun 600 meter fra stranden!

Swimmingpool og dejlig spa

I sommerhuset venter jer flere skønne højdepunkter, som I kan se frem til på jeres ferie. Et af disse højdepunkter er den 20 kvadratmeter store swimmingpool, der står klar til jer i poolrummet, hvor I kan tilbringe mange underholdende timer med sjov og leg i vandet. Swimmingpoolen vil helt sikkert blive et hit blandt feriens vandhunde!

Hvis I hellere vil nyde en afslappende stund, kan I søge mod det ene af sommerhusets badeværelser, hvor det andet højdepunkt venter jer. Her finder I nemlig den dejlige spa, hvor I kan nyde masser af afslapning i det boblende vand.

Til hyggelige stunder med hele ferieflokken kan I alle samles i alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse. Alrummet danner rammen om alt fra hyggelige madlavning til sjove spil og gode film. Der er Chromecast i feriehuset, så I kan streame jeres yndlingsfilm, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og fuldender den hyggelige feriestemning.

Som I er ved at have brugt dagens sidste energi, kan I gå mod feriehusets 4 soveværelser, hvor I kan få jer en god nats søvn. I 3 af soveværelserne venter jer dobbeltsenge, mens det fjerde soveværelse byder på 2 enkeltsenge. Med 2 badeværelser, der er udstyret med gulvvarme, kan I starte næste feriedag uden kø og kolde fødder.

Terrasse og sandkasse

Er ferievejret i top, kan I tilbringe dagen på sommerhusets terrasse, der er lukket. Her kan I slappe af på en god plads i solen, hvor I kan læne jer tilbage i havemøbler og liggestole, mens børnene kan lege i sandkassen, hvor de kan bygge flotte sandslotte.

Når aftenen nærmer sig, kan I begynde at gøre klar til aftenens middag, som I kan tilberede på sommerhusets grill på terrassen.

God beliggenhed kun 400 meter fra stranden

Sommerhuset på Kallesensvej 16 i Blåvand ligger på en god beliggenhed, og herfra har I hverken langt, når I skal købe ind eller vil til stranden. Stranden og Vesterhavet ligger kun 600 meter fra feriehuset, og I vil derfor hurtigt kunne gå dertil.

I bor desuden ikke langt fra centrum af Blåvand, og når I skal handle ind i løbet af ferien, har I blot 200 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Blåvand finder I både supermarkeder og specialbutikker, I kan klare jeres ferieindkøb hos.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60145

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus liegt in einer sehr ruhigen Lage, aber doch zentral. Zum nächsten Laden (Spar mit Bäcker) sind es keine 10 min. Gehzeit.
Auch die Wanderwege direkt vom Haus sind sehr empfehlenswert.
Zum Shoping in den wunderschönen Läden in Blavand benötigt man auch kein Fahrzeug.

Für uns drei war das Haus ausreichend groß – allerdings befürchten wir bei 8 Personen eine gewisse Enge.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine gute Lage. Es hat eine gute Raumaufteilung. Die Küche ist etwas älter, aber es war alles vorhanden was man braucht.
Vom Wohnzimmer hat man einen guten Blick auf den Pool, der für uns das Highlight war. Abends kann man sich den Ofen anheizen und es sich gemütlich machen. Wir hatten alles was wir brauchten und eine schöne Zeit im Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus.. Lage zur Stadt/ Strand optimal

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:168 / 1.680
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...