Stilfuldt feriehus med udespa og udesauna i Blåvand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Solhaven 23, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60148
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig rolig naturgrund i Blåvand ligger dette i 2023 renoverede feriehus på Solhaven 23, og vener på at byde jer indenfor til en ferie i samværets tegn. Feriehuset fremstår lyst og lækkert, med gode kvalitetsmøbler – og udenfor venter jer en ren afslapningsoase i form af udespa samt udesauna. Her er der plads til 6 personer – og jeres hund er her også hjertelig velkommen!

Stilfuld indretning med plads til samvær

Drømmer I om at skrue ned for tempoet og rigtigt få slappet af med lange gåture langs vandet eller i skoven, så er en dette skønne feriehus perfekt for jer. Huset har i 2023 undergået en gennemgribende renovering, og fremstår moderne og rummelig.

Det åbne alrum er kernen i feriehuset, hvor I kan samles til hyggelige timer med brætspil omkring spisebordet, alt imens familiens mesterkok tilbereder lækkerier i det stilfulde og velindrettede køkken med opvaskemaskine. Om aftenen kan I gøre jer det behageligt i dem komfortable sofa, og se en god film i brændeovnens skær.

Udover alrummet byder feriehuset også på 3 skønne soverum med dobbeltsenge, samt et badeværelse med spabad – og naturligvis gulvvarme, så I ikke får kolde fødder i vinterhalvåret.

Sommerdage på terrassen med velvære for krop og sjæl

Solhaven 23 er beliggende på en afskærmet naturgrund med masser af solindfald. Den sydvest vendte terrasse har de perfekte betingelser for at slikke sol eller til lange, dejlige grillaftener. Børnene behøver ikke kede sig – de kan tumle i haven og bygge slotte i sandkassen eller gå på opdagelse imens I slapper af, lytter til fuglesang og bare nyder tilværelsen.

Som prikken over i’et er der her også både udesauna og udespa. Sæt jer til rette i det varme vand under åben himmel, og nyd et glas vin under stjernernes funklende skær – efterfuldt af en tur i saunaen, hvor jeres muskler rigtigt kan blive varmet igennem. Her kan I hurtigt mærke, hvordan hverdagens strabadser smelter bort, og ferieroen sænker sig. Det er ferie der vil noget!

Udflugter og aktiviteter – Blåvand har det hele

Tag madpakken med på en udflugt til den lille familievenlige Blåvand Zoo, det ligger så tæt på, at I faktisk af og til fra husets terrasse kan høre løvernes brøl. Også det smukke bunker-museum Tirpitz kan varmt anbefales.

Blåvands centrum ligger ca. 1500 m fra huset – her kan der shoppes på livet løs i de mange specialbutikker, spises god mad i de mange restauranter, og handles ind i de mange supermarkeder. Der er også rig mulighed for at nyde et koldt glas eller en softice på de varme sommerdage.

Hvidbjerg Strand ligger blot en frisk gåtur på 1500 meter fra feriehuset, og er klart et besøg værd. Stranden er særligt børnevenlig, da de mange høfder bryder bølgerne, og der er her også gode muligheder for at fange krabber.

Velkommen til en skøn ferie i Blåvand!

Det siger vores gæster om sommerhuset 60148

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schön gelegenes Ferienhaus mit einem großen Garten. Platz für Hunde und Kinder. Toller außen Spa Bereich. Das Haus ist neuwertig eingerichtet mit einer schönen hellen Fensterfront zum Garten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hübsches renoviertes Ferienhaus in ruhiger Lage.
Die Kiefern rund um das Grundstück bieten angenehmen Sichtschutz.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr geschmackvoll eingerichtet, es gibt ausreichend Sitzplätze und ein gemütliches Sofa. Besonders toll ist die Sauna, der Aussenwhirlpool und der große Garten, der durch die Kiefernhecke sichtgeschützt ist. Wir haben uns sehr Wohlgefühlt. Nur in der Küche haben ein paar Küchenutensilien wie ein großer Topf und weiteres Geschirr gefehlt. Wichtig zu wissen wäre noch, dass es keine Außenbeleuchtung am Haus und in der Sauna gibt, was die Nutzung nur bei Helligkeit erlaubt. Alles in allem ein tolles Ferienhaus: Wir werden gerne wiederkommen!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.117
Renoveret / Byggeår:2013 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, carport, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...