Godt beliggende nyrenoveret sommerhus i Blåvand

3
icon
icon
icon

Solhaven 23, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60148
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig rolig grund i Blåvand ligger dette fine, klassiske i 2018 nyrenoverede feriehus. Solhaven 23 lever op til sit navn og er et dejligt sted at holde ferie med op til 6 personer.

Afslapning i feriehus med wellness

Drømmer I om at skrue ned for tempoet og rigtigt få slappet af fx med lange gåture langs vandet eller i skoven, så er en ferie i dette hus perfekt for jer. Huset er i 2018 blevet renoveret og har den perfekte blanding af feriehushyggestemning og moderne. Naturligvis er det indrettet med den klassiske brændeovn, dertil har I her jeres helt egen wellnessområde med plads til selvforkælelse og dagdrømmeri.

3 soverum med dobbeltsenge, et badeværelse med gulvvarme, sauna og spa samt det klassiske åbne køkken til stue-alrummet skaber den perfekte ramme for en dejlig vellykket familieferie.

Carport, terrasse og afskærmet grund

Solhaven 23 ligger på den dejlig afskærmet grund med masser af solindfald. Terrassen er afskærmet og har de perfekte betingelser for at slikke sol eller til lange, dejlige grillaftener. Børnene behøver ikke kede sig, de kan tumle i haven og bygge slotte i sandkassen eller gå på opdagelse imens I slapper af, lytter til fuglesang og bare nyder tilværelsen.

Tag madpakken med på en udflugt til den lille familievenlige Blåvand Zoo, det ligger så tæt på, at I faktisk af og til fra husets terrasse kan høre løvernes brøl. Også det smukke bunker-museum Tirpitz kan varmt anbefales. Blåvands centrum ligger ca. 1500 m fra huset – her kan der shoppes på livet løs, der er gode spisesteder, cafeer og mulighed for at spille minigolf – naturligvis kan avisen og de friske rundstykker også hentes her.

Skal I til stranden, så er det kun en frisk gåtur på 1500 meter til havet, hvor der kan bades og findes skatte.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60148

D.
sagde , Danmark

Lækkert sommerhus som indbyder til ferie for hele familien. Huset ligger i et stille og rolig område. Der er gode gåture.

D.
sagde , Danmark

Husets rum er fint fordelt til fx. 3 generationer. Dejligt med skrå loft, giver en god fornemmelse af luft i huset. Dejlig spisestue med store vinduer til haven. Hyggelig stue.
God stor have med plads til bl.a boldspil. Ugenert have. Hyggelig terrasse.
Dejligt med et skur med hynder til havemøblerne og diverse udendørs legetøj til børnene.Husene ligger med god afstand til hinanden. Der er skærmet af med levende hegn, hvilket gør omgivelserne hyggelige. Haven er fint ugenert.
Der er masser af sol i haven.

D.
sagde , Fårevejle Kirkeby

Dejligt hus, der er hvad man skal bruge:)Dejlig grund med massere af plads, nemt at komme til stranden, ca 1,8 km.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.117
Renoveret / Byggeår:2013 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...