Godt beliggende nyrenoveret sommerhus i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon
Solhaven 23, Blåvand - Søg på husnr. 60148

På en dejlig rolig grund i Blåvand ligger dette fine, klassiske i 2018 nyrenoverede feriehus. Solhaven 23 lever op til sit navn og er et dejligt sted at holde ferie med op til 6 personer.

Afslapning i feriehus med wellness

Drømmer I om at skrue ned for tempoet og rigtigt få slappet af fx med lange gåture langs vandet eller i skoven, så er en ferie i dette hus perfekt for jer. Huset er i 2018 blevet renoveret og har den perfekte blanding af feriehushyggestemning og moderne. Naturligvis er det indrettet med den klassiske brændeovn, dertil har I her jeres helt egen wellnessområde med plads til selvforkælelse og dagdrømmeri.

3 soverum med dobbeltsenge, et badeværelse med gulvvarme, sauna og spa samt det klassiske åbne køkken til stue-alrummet skaber den perfekte ramme for en dejlig vellykket familieferie.

Carport, terrasse og afskærmet grund

Solhaven 23 ligger på den dejlig afskærmet grund med masser af solindfald. Terrassen er afskærmet og har de perfekte betingelser for at slikke sol eller til lange, dejlige grillaftener. Børnene behøver ikke kede sig, de kan tumle i haven og bygge slotte i sandkassen eller gå på opdagelse imens I slapper af, lytter til fuglesang og bare nyder tilværelsen.

Tag madpakken med på en udflugt til den lille familievenlige Blåvand Zoo, det ligger så tæt på, at I faktisk af og til fra husets terrasse kan høre løvernes brøl. Også det smukke bunker-museum Tirpitz kan varmt anbefales. Blåvands centrum ligger ca. 1500 m fra huset – her kan der shoppes på livet løs, der er gode spisesteder, cafeer og mulighed for at spille minigolf – naturligvis kan avisen og de friske rundstykker også hentes her.

Skal I til stranden, så er det kun en frisk gåtur på 1500 meter til havet, hvor der kan bades og findes skatte.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.117
Renoveret / Byggeår:2013 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, trægulv i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...