Skøn ferielejlighed med sauna og spabad i hjertet af Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3, 93, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60158
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter det næste feriehjem, og vil I gerne bo centralt – men samtidig omgivet af smuk natur? Så er denne ferielejlighed på Horns Bjerge 3 helt ideel! Den moderne indretning omfatter både egen sauna og spa, og med en beliggenhed kun 100 meter fra Blåvands centrum og under 10 minutters gang fra havet er der ingenting, der mangler her.

Moderne indretning med wellness og naturskøn beliggenhed

Ferielejligheden i Blåvand har med sine to etager plads til op til 6 personer – også det sidste familiemedlem, hunden, er velkommen. Lejligheden er moderne indrettet med gode soverum, den klassiske brændeovn og et veludstyret køkken med opvaskemaskine.

På stueetagen finder I opholdsrummet med integreret køkken, spiseplads og sofahjørne, hvorledes man kan streaem fra chromcast. Dertil kommer et soveværelse, og et stort badeværelse med gulvvarme og egen wellnessafdeling i form af sauna og spabad. På første sal ligger de sidste to soveværelser.

I får egen terrasse med grønt græsareal og udsigt til den lille ‘å’, der snor sig i området – ren idyl. Der er selvfølgelig sørget for havemøbler og en god grill til de varme sommerdage på terrassen. 

Kun 100 meter fra Blåvands centrum og 10 minutters gang fra havet

Ud over at bo i smukke omgivelser, er beliggenheden mere end central, kun 100 meter fra den hyggelige bymidte. Her er der oplevelser for hele familien; gode butikker, diverse aktivitetstilbud, det berømte bolsjekogeri og Blåvands helt egen lille zoo.

Den imponerende sandstrand ligger blot en gåtur fra feriehjemmet, og I kan endda nyde panoramaudsigten fra toppen af Blåvandshuk Fyr, hvis det lyster. Der er rig mulighed for lange spadsereture langs vandet, og om sommeren kalder de blå bølger på jer, når solen står højt på himlen.

 

På Horns Bjerge er I garanteret en herlig ferie!

Det siger vores gæster om sommerhuset 60158

DE
D.
sagde , Deutschland

Hell
Sauber
Gemütlich
Kuschelig

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus das es sogar einmal schafft genügend Stauraum zu haben.
Die Ausstattung ist so das man merkt das der Besitzer hier mitunter auch Urlaub macht. Alles vorhanden. Kerzen, Spiele, Trockenständer und und und …

Tolles Haus. Ein reines Luxusproblem ist, das bei dem TV keine freien Steckdosen für Solarstation und Amazon Stick mehr vorhanden sind.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und auch sehr geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus.
Mit allem ausgestattet was man benötigt.
Esmark legt hier viel Wert auf Sauberkeit, Probleme werden umgehend behoben.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:124 / 100
Renoveret / Byggeår:2019 / 2002

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...