Hyggeligt sommerhus til 4 personer med udestue og varmepumpe

4
icon
icon
icon
icon

Fyrgården 36, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60175
Gæsterne siger: icon icon

I kan roligt tage et nærmere kig på dette hyggelige og velholdte sommerhus i Blåvand. Huset er helt ideelt til den lille familie, og i udestuen kan I ligegyldigt vind og vejr nyde den dejlige natur. Med både varmepumpe og brændeovn har I altid et behageligt klima, og der er kun få minutters gang til Blåvands populære bymidte.

Sommerhus med varmepumpe, brændeovn og vaskemaskine

Især i de kølige årstider er varmepumpe helt perfekt og en energibesparende måde at varme huset op på. Om aftenen, når mørket falder på, kan I sætte jer i stuen i skæret fra brændeovnens knitrende flammer, som skruer ekstra meget op for feriestemningen. I udestuen finder I en ekstra stue med masser af siddepladser, hvor I kan samles til et spil kort eller sætte jer i ro og fred med en god bog, mens I nyder udsigten til den grønne have.

Praktiske faciliteter i form af vaskemaskine og tørretumbler gør især ferien lettere for familier med småbørn, og græspletterne kan hurtigt vaskes af tøjet igen. Der er også en opvaskemaskine i køkkenet, så oprydningen efter aftensmaden er klaret på ingen tid.

Dejlig solterrasse med flere siddekroge og egen have

Rundt om huset finder I flere gode siddekroge. Fra morgenkaffe på den østvendte terrasse til solbadning på den syd- og vestvendte terrasse – her er der masser af mulighed for at slappe af.

Der er sørget for gode havemøbler og liggestole, og med husets grill kan I tilberede nogle lækre middage i den lune aftensol. Fra terrassen er der desuden udsyn til den flotte have, og I kan roligt lade børnene tumle på græsplænen, mens I planlægger morgendagens udflugter rundt om havebordet.

Sommerhusets beliggenhed er rigtig skøn. Selv om I bor i et roligt og naturskønt område, er der kun få minutters gang til Blåvand livlige bymidte, der især i sommermånederne summer af liv. De mange butikker, specialforretninger og spisesteder byder på noget for enhver smag – og måske skal I have en softice til dessert, inden I går hjem igen?

Det siger vores gæster om sommerhuset 60175

D.
sagde , Danmark

Meget hyggeligt og personligt indrettet, et rigtig hyggelig sommerhus, med en dejlig have, og samlet set meget positiv oplevelse , som vi gerne gentager.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:82 / 400
Renoveret / Byggeår:2018 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks
længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...