Moderne sommerhus i Blåvand med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Midtbyvej 1C, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60184
6 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Ved indgangen til Blåvand, på Midtbyvej 1C, finder du dette rigtig dejlige og lyse sommerhus for op til 6 personer og 1 hund. Derudover findes der sauna og spa samt gratis internet. Hele huset opvarmes ved en energibesparende luft-til-vand varmepumpe, så I altid har lune gulve uanset årstiden.

Lyst, venligt og moderne sommerhus med fantastisk indretning samt pejs

På grund af de ekstra ovenlysvinduer kommer der meget lys ind i det åbne opholds- og spisestue. Det moderne, lyse og veludstyrede køkken inviterer dig til at prøve nye kulinariske kreationer – her er plads til at alle kan hjælpe og efterfølgende nyde maden sammen enten indendørs eller udendørs. På kølige aftener kan det være meget hyggeligt med et glas rødvin foran pejsen.

De store soveværelser med opbevaringsplads er, efter en lang dag i den friske luft, skønt at trække sig tilbage i for at få en dejlig nattesøvn.

Sauna, spa, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler

I det største af de to badeværelser har du din egen lille “wellnessafdeling”. Så hvis vejret ikke er så indbydende, kan du vælge at holde en “Wellnessdag” i den vidunderlige spa eller sauna.

Køkkenet er indrettet med opvaskemaskine og derudover findes der også både vaskemaskine og tørretumbler i huset. Der er gynge, klatretårn med rutsjebane og masser af plads i haven til spil og andre udendørsaktiviteter.

Den store solterrasse, der er delvist overdækket, inviterer dig til at tilbringe mange timer i haven.

I Blåvand finder du ikke kun gode bagere, der er også en række gode butikker, caféer og restauranter. En tur til Danmarks vestligste punkt “Blåvandshuk fyrtårn” – er der en fantastisk udsigt over området efter de 170 trin op i toppen af fyret – vi gør opmærksom på, det kan være blæsende.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60184

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine gute Lage und ist für 2 Familien sehr gut

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön hatten bis jetzt noch nie so ein schönes und Modern eingerichtet Ferienhaus

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus mit guter Ausstattung und ideal für Hundebesitzer, da es eine geschlossene Terrasse gibt.
Durch die sehr gute Raumaufteilung war es auch kein Problem mit Baby, da es an beiden Enden des Hauses Schlafzimmer gibt.
Kleines Manko: Relativ nah an zwei anderen Ferienhäusern, was man auf den Bildern nicht unbedingt erkennt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:144 / 802
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...