Feriehus med gode faciliteter i smukke omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordkrogen 26, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60187
8 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Nordkrogen 26 i Blåvand ligger dette dejlige feriehus omgivet af plads og luft. Med udsigt til grønne områder, den råskønne natur som baghave og en rask gåtur på 1700 m til havet, inviterer dette hus til udeoplevelser. Samtidigt kan I nyde følelsen af at være helt jer selv, tænde op i brændeovnen på mørke og kolde aftener og lade roen sænke sig. Huset har plads til 8 personer og 2 husdyr.

Sauna, spa og brændeovn sørger for hyggen

Opholdsrummet i huset er delt op i små afdelinger, sådan at køkken, tv-hjørne og spiseplads er adskilt, og alligevel er I i samme rum og mærker hinandens tilstedeværelse. Tag jeres yndlingsfilm med og sæt i DVD’en, sæt jer omkring spisebordet med et spil eller smæk blot benene op og iagttag den knitrende ild i brændeovnen.

Feriehuset er indrettet i lyse farver, og I finder alt, hvad I har brug for af praktisk hjælp på ferien med vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.  

I dette sommerhus er der 4 gode soverum og 2 dejlige badeværelser, så der er god plads til den store familie eller to familier på ferie sammen. I det tilhørende anneks kan der sågar laves ”ungeafdeling”, hvor børnene vil nyde at kunne hygge og se tv i fred for de voksne. Husets store badeværelse lægger op til afslappende stunder med spa og sauna, hvilket sætter prikket over i’et efter en lang gåtur og masser af frisk luft.  

Grønne områder og rå natur

Fra stuen har I direkte adgang til en stor terrasse, som er delvist afskærmet af stakit og af bevoksning, og herfra har I udsyn til gyngerne og sandkassen samt alt det grønne, I er omringet af. Ydermere er der et par gode lækroge, hvor I kan læne jer tilbage i selskab med en god bog og lade batterierne op.

Til huset hører en carport, hvor både bilen og andet udstyr kan stå i tørvejr.

Dette sommerhusområde i Blåvand er forbundet af et fint stisystem, og Nordkrogen ligger i udkanten af dette med marker som nærmeste nabo. Fra Blåvand kan I hurtigt komme rundt i nærområdet – måske en tur til Vejers strand, Blåvandshuk Fyr, shopping i Esbjerg eller en dagstur til Fanø.  Soverum:4
Bolig-/Grundareal:147 / 1.700
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (140 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...