Lille sommerhus i Blåvand med attraktiv beliggenhed og udestue

2.5
icon
icon
icon

Port Arthursvej 9, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60190
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Port Arthursvej 9 i det populære ferieområde Blåvand ligger dette charmerende sommerhus med plads til 6 personer. Beliggenheden er både naturskøn og ugeneret, og et af sommerhusets highlights er den hyggelige udestue. Her kan I holde en dejlig ferie langt væk fra den travle hverdag.

Charmerende sommerhus med udestue, brændeovn og varmepumpe

Det lille feriehus ligger på en stor og smuk plænegrund omgivet af høje træer og buske tæt på indgangen til Blåvands ferieby.

Et af sommerhusets highlights er udestuen, som gør det muligt for jer at nyde den grønne natur og solens stråler selv i de kølige og blæsende efterårs- og vintermåneder – i behagelig varme, måske med en friskbrygget kop kaffe og et spil kort?

Varmepumpen sørger for, at I året rundt har et behageligt rumklima, og på de kolde dage kan I tænde op i brændeovnen, som både tilfører varme og den helt perfekte feriestemning.

Ekstra anneks – perfekt til familiens teenagere

Ud over hovedhuset, som indeholder 2 soveværelser, et badeværelse med gulvvarme og et køkkenalrum med integreret stueområde, findes der et anneks med yderligere 2 sovepladser. Især et oplagt valg til familiens teenagere, der holder af at kunne trække sig tilbage og have lidt privatliv på ferien.

Stor og ugeneret plænegrund og læfyldt terrasse

På den skønne store og ugenerede plænegrund finder I masser af plads og ro, så I kan glemme alt om den travle hverdag. Den afskærmede terrasse mellem sommerhuset og annekset udgør et herligt spot, hvor I kan læne jer tilbage i liggestolene og nyde solen i læ for vinden, mens fuglene kvidrer i trætoppene.

På de dejlige sommerdage kan I flytte morgenkaffen og de friskbagte rundstykker med udenfor, og om aftenen kan I tænde op i grillen og spise middag i skæret fra den gyldne aftensol.

Vesterhavet og Blåvands livlige ferieby ligger i nærheden af ferieadressen, og en kort cykeltur eller frisk spadseregang bringer jer helt ind til centrum, hvor I kan købe alt fra tøj og souvenirs til lækre softice med krymmel. De mange vandre- og cykelstier giver jer gode muligheder for at udforske vestkystens idylliske natur og selvfølgelig den brede sandstrand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60190

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und gemütliches Haus, vor allem der Wintergarten. Beim schlechten Wetter kann man dort ein wenig entspannen.Das Grundstück ist ein auch sehr schön. Wir werden das Haus gerne wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein nettes kleines Ferienhaus mit einem schönen Wintergarten. Es hat eine gute Lage, dicht am Ort aber trotzdem ruhig .

DE
D.
sagde , Deutschland

Haben dieses Haus schon mehrfach gemietet, sehr gute und ruhige Lage ,Ortskern problemlos und schnell erreichbar,gut gelegen für Ausflüge mit dem Fahrrad, zu Fuß oder mit dem Auto..
Sehr sauberes Haus, man merkt die " sich kümmernde Hand " des Vermieters für einen angenehmen Aufenthalt der Urlaubsgäste

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 2.615
Renoveret / Byggeår:2016 / 1967

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...