Fantastisk beliggenhed – dejligt feriehus direkte ved stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Hvidbjerg Strandvej 137, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60193
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer du om at vågne op til lyden af havet og med frisk havduft i næsen, så er dette hus på Hvidbjerg Strandvej 137 det rigtige for dig. Huset med plads til 5 personer ligger direkte ved den skønne Hvidbjerg Strand ved Blåvand og er den perfekte adresse til familieferien ved Vesterhavet.

Strandferie – bo kun 50 meter fra havet

Det velholdte feriehus er det perfekte sted til jeres sommerferie ved Vestkysten. Start dagen med en morgendukkert eller tag en frisk gåtur med hunden, og vend hjem med masser af spændende ”skatte” som muslinger, smukke konkylier og rav.

Efterfølgende kan der slappes af i læ på den store afskærmede, delvist overdækkede terrasse.

Bo bekvemt og hyggeligt

Her bor I både hyggeligt og praktisk. Med både opvaskemaskine og vaskemaskine er det dejligt nemt at slappe af. Badehåndklæderne er hurtigt vaskede og klar til brug igen og der er ingen stress omkring opvasken.

Således er der masser af hyggetid med jeres kære og gode muligheder for at få slappet af med en bog på terrassen med udsigt over det smukke omkringliggende landskab og med et øje på børnene, der leger og gynger på grunden.

På kølige dage kan I samles i den hyggelige stue og tænde op i brændeovnen.

Høj himmel og frisk luft

Nyd livet på terrassen, læn jer tilbage i liggestolene og lad omgivelserne virke på jer. Her er højt til himlen, hvor skyerne hurtigt trækker forbi, en drage måske danser eller havfugle trækker forbi. Dertil lyden af lærkernes sang over det smukke klitlandskab, mågernes hæse skrig og bølgerne, der bryder på stranden.

På Hvidbjerg Strandvej 137 bor I midt i naturen og samtidigt er der kun 500 meter til nærmeste indkøbsmulighed – så det friske morgenbrød kan sagtens hentes til fods.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60193

D.
sagde , Danmark

Dejligt beliggende feriehus. Nemt og enkelt indrettet

D.
sagde , Danmark

Meget enkelt indrette sommerhus. Praktisk indrettet uden en masse nips og pynt…men der er alt hvad man skal bruge og det fungere rigtig godt. Rigtig god planløsning, godt indrettet ingen spildplads…men med god plads omkring møblerne..man kan bevæge sig. Virkelig gode senge…så gode. Dejlig stor bruser så der ikke behøves et (klamt) stof forhæng..virkelig en god ting ting.Ligger bare perfekt…lidt for sig selv næsten lidt øde.
Når der er mørkt er der rigtig mørkt. Masse og vesterhavs bølge lyd..og herom foråret en fantastik lærkesang fra morgen til aften…en skøn plet med fred og ro.

D.
sagde , Køge

Dejlig lyst, tæt til strand, godt indrettet, rart med indhegnet terrasse,( har hund) tæt på det man har brug for af butikker o.lign.skønt der ikke ligger en masse huse oveni hinandenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 4.100
Renoveret / Byggeår:2022 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (190 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...