Charmerende sommerhus med brændeovn i naturskønne Blåvand

3
icon
icon
icon

Gl Mælkevej 31, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60196
5 pers.
Antal personer
2800 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en grøn plet i udkanten af Blåvands populære ferieområde ligger dette charmerende sommerhus til 5 personer. Sommerhuset, der er blevet renoveret i 2019, byder på et velafstemt miks af det moderne og den klassiske sommerhusstil med blandt andet brændeovn. Den lille feriebolig er omgivet af smuk natur, som I kan nyde fra den åbne terrasse.

Klassisk sommerhusferie med brændeovn og nærvær i fokus

På Gl Mælkevej 31 er rammerne sat for en klassisk sommerhusferie i det vestjyske. Her har det været helt centralt, at I skal føle jer hjemme, og det er nemt at mærke i de hyggelige omgivelser, hvor klassiske elementer som brændeovn og lyse træfacader er blandet med moderne lædermøbler og fine pyntedetaljer for at skabe den helt perfekte ferieatmosfære.

Sommerhusets hjerte er opholdsrummet, der sætter samvær og nærvær i fokus. Her kan I alle samles – hvad end I er 5 eller 2 personer af sted – til uforglemmelige feriestunder i fredelige omgivelser, langt væk fra den til tider stressende hverdag. Flad ud i den behagelige lædersofa eller læn jer tilbage i lænestolen med en god bog, mens brændeovnens flammer knitrer og fylder stuen med varme og feriestemning i første klasse – det er ferie, når det er bedst!

Naturskøn beliggenhed, åben terrasse og separat udestue

Sommerhuset har en dejlig terrasse, og havemøbler og grill står klar, så I kan nyde den friske luft og de smukke, vestjyske omgivelser i fulde drag. Selv hvis vejret ikke er med jer, kan I stadig betragte det grønne område og de høje grantræer fra det lille skur på terrassen, der fungerer som en separat udestue; her er der til hver en tid ly og læ.

Blåvand er et skønt ferieområde, der byder på noget for enhver smag. Naturelskerne vil elske den hvide sandstrand og det smukke klitlandskab, og selve byen Blåvand byder på mange spændende forretninger og spisesteder, flere indkøbsmuligheder, lækre bagerier og det berømte bolsjekogeri. For de kulturinteresserede gæster er bunkermuseet Tirpitz et klart must.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60196

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, kleines Ferienhaus mit super funktionierendem Kamin.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, Süßes Ferienhaus in ruhiger Lage. Das Haus ist sehr gepflegt und sehr sauber. Die Ausstattung ist sehr gut und auch Tiere sind willkommen. Nicht weit vom Zentrum im Grünen, super für ausgiebige Spaziergänge.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines sehr gemütliches Holzhaus mit genug Platz und sehr angenehmen Klima im Haus. Das Haus wird schnell warm . Hat eine sehr schöne Lage . Man ist schnell im Ort und am Strand allerdings mit Auto. Fussläufig ist zu weit. Das Haus liegt etwas abgeschirmt durch eine kleine Düne . Aussenbereich ist sehr gross , schöne Terassen ! Wir kommen wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.500
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...