Luksushus i Blåvand – aktivitetshus med udendørs spabad og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Gl. Skolevej 24, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60201
10 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et stort sommerhus til den næste luksusferie? Denne femstjernede feriebolig i Blåvand byder blandt andet på et aktivitetsrum med billard, bordtennis og dart, en udendørs sauna og en stor terrasse med loungemøbler, udendørs bruser og udendørs spabad. På sommerhusgrunden er der desuden lademulighed til elbil.

Kvalitet i højsædet, 5 badeværelser og aktivitetsrum med billard og bordtennis

Det flotte aktivitetshus på Gl. Skolevej 24 er bygget i 2017 og rummer med sine 199 kvadratmeter plads til op til 10 personer (og 1 hund). Her er der gjort meget for at fuldende den luksuriøse ferieoplevelse; alt fra service til interiør er valgt med øje for kvalitet, og farve- samt materialevalget skaber en fin rød tråd i sommerhuset.

Sommerhusets hjerte er det store opholdsrum med integreret køkken og spiseafdeling. Her kan I mødes og lave god mad eller planlægge morgendagens udflugter i det hyggelige stueområde. Fra den store stue kommer I ind i aktivitetsrummet, hvor der både er mulighed for at slå sig løs med billard, bordtennis og dart.

De 10 sovepladser er fordelt på 5 gode soverum med dobbeltsenge – alle med eget bad og toilet. Det ene badeværelse er desuden indrettet med spabad.

Stor terrasse med udendørs spabad og sauna

Det er ikke kun indvendigt, sommerhuset byder på luksuriøse omgivelser. Også i uderummet er der lagt vægt på, at I ikke skal mangle noget som helst. Den store terrasse har både en overdækket, afskærmet og åben del og er udstyret med lækre loungemøbler som indbyder til hyggeligt samvær på lune sommeraftener.

Udearealet byder også på nogle af husets absolutte highlights; både en stor, udendørs sauna og udendørs spabad med plads til 4 personer – et sandt mekka for de wellnessglade gæster. Efter en tur på stranden kan I skylle sandet af fødderne under den udendørs bruser på terrassen. På terrassen venter den hyggelige grillhytte på at byde jer indenfor. Her kan I helt uforstyrret nyde lange aftener med god mad og godt selvskab.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60201

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein modernes, tolles Haus mit schönen Außenwhirpool, Außensauna und Grillfaẞ

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes modernes Haus. Alles war vorhanden. Die Küche war gut ausgestattet, es gab sogar ein Pürierstab.
Die Bäder hatten eine ausreichende Größe. Die Terrassenmöbel waren gemütlich und durch die Überdachung mit Wärmelampen auch abends sehr angenehm.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr gut und hat die Erwartungen erfüllt. Betten waren bequem und es war eigentlich alles vorhanden was für 9 Personen nötig ist. Alles in allem eine sehr gute Ausstattung. Auch der Aussenpool und die Sauna haben wir ausgibt genutzt. Hier und da sieht man aber an den Schränken die ersten Abnutzungserscheinungen.

Trotzdem ist das Haus sehr zu empfehlen und wir haben es schon fürs nächste Jahr wieder gebucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:199 / 707
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 5 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...