Lækkert poolhus til 14 personer på fantastisk naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Nordkrogen 10, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60204
14 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 24
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette lækre poolhus på Nordkrogen 10 i Blåvand ligger på en skøn stor naturgrund, der grænser op til et lille skovområde på heden blot en gåtur fra Blåvand Strand og badebyens pulserende sommerliv. Med sine 7 soveværelser har I de bedste forudsætninger for at holde en vellykket og afslappet ferie med flere familier.

Swimmingpool, spabad, sauna og bordfodbold

Der er lagt op til leg og selvforkælelse for alle feriepengene her på Nordkrogen, hvor poolrummet foruden den 24 m2 store swimmingpool også byder på boblebad og sauna til de wellness-glade gæster.

Når I er blevet godt gennemvarmet og nakkemusklerne har løsnet sig, kan det varmt anbefales at tage dagens ‘pre-dinner-drink’ med op på svalegangen, hvor I kan nyde udsigten over naturen i fulde drag – eller udfordre hinanden med en omgang bordfodbold.

Lys, luft og råhygge både inde og ude

Du må nok vænne dig til tanken om en ferie, du ikke vil hjem fra, for de store åbne rum og de mange vinduer giver en hel speciel følelse af velvære, når lyset på alle tider af dagen falder ind i køkkenalrum og stue og giver dig fornemmelsen af at være midt i naturen – selv indenfor.

Samtidig sørger den knitrende brændeovn for den dér helt særlige feriestemning, der gør det ekstra hyggeligt at være fælles om kreeringen af en lækker 3-retters feriemenu, mens man i ny og næ kaster et blik ud på de grønne omgivelser i haven.

Midt i naturen og tæt på centrum af Blåvand og Vesterhavet

Blåvand er kendt for sin perfekte kombination af natur, badestrand og hyggeligt byliv og derfor er dette luksuriøse sommerhus med indendørs svømmebad det ideelle valg, når I gerne vil have hele pakken. Her bor I nemlig dejlig roligt i udkanten af sommerhusområdet, men har samtidig blot 800 meter til centrum af Blåvand med de mange aktivitetsmuligheder, butikker og restauranter.

Fortsætter I videre igennem Blåvand kommer I hurtigt til Vesterhavet og stranden, der på alle årstider inviterer til skønne traveture, sandslotsbyggeri, badning, rav-skattejagter og meget mere.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60204

DE
D.
sagde , Deutschland

Für Familienurlaube perfekt geeignet, aufgrund der Größe und Angebote im Haus. Der große Pool, Whirlpool und die Sauna ist super um die Abende oder die verregneten Tage im Haus zu genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus. Wir waren mit 2 Familien, 5 Kindern und Oma/Opa dort. Wir hatten sehr viel Spaß, beim Kartenspiel am großen Esstisch, im Pool oder auch in der Sauna. Das Haus ist sehr gut ausgestattet, sollte doch was fehlen hat esmark sofort geholfen.
Der Pool ist schön groß und man konnte auch ein paar Züge schwimmen. Whirpool haben wir nicht genutzt. Die Sauna ist für 3 Personen gleichzeitig gut nutzbar .

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes Haus mit genügend Platz für alle Gäste. Wir hatten eine schöne Woche und würden wiederkommen.

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:266 / 2.571
Renoveret / Byggeår:2019 / 2009

Køkken:

Køleskab, fryser (63 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...