Skønt rækkehus i hjertet af Blåvand med både sauna og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Vandflodvej 2, 26, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60206
4 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Lige ved indgangen til Blåvands charmerende ferieby ligger dette fine rækkehus, som rummer plads til 4 personer. Her får I 2 etagers ren hygge – inklusiv egen sauna og spa på badeværelset. Den perfekte feriebolig til jer, der gerne vil have shopping, spisesteder og aktiviteter lige uden for døren.

Hyggelig indretning med sauna, spabad og 2 badeværelser

Rækkehusets 92 kvadratmeter fordeler sig på 2 etager, der begge er hyggeligt indretning i enkel og imødekommende sommerhusstil. På stueetagen finder I den kombinerede køkken-, spise- og stueafdeling samt et stort badeværelse, og på første sal er der endnu et badeværelse samt 2 soveværelser med dobbeltseng med udgang til en altan mod nord.

En ferie på Vandflodvej 2, 26 byder på afslapning med stort A. På stueetagens badeværelse har I nemlig jeres egen lille ”wellness-afdeling” med sauna og spabad. Der er altså rig mulighed for at lade batterierne op i varmen og vende hjem med fornyet energi efter ferien.

Delvist overdækket terrasse og udsigt til Blåvands summende ferieby

På den delvist overdækkede terrasse kan I nyde den friske luft med feriebyens summen i baggrunden. Med egen gasgrill kan I hurtigt få tilberedt maden på en lun sommeraften og samles om havebordet til en feriemiddag i verdensklasse.
Med byen lige uden for døren er der ikke langt til hverken shopping, gode restauranter og ikke mindst et alsidigt udvalg af lækre iscaféer. Det er altså den helt perfekte beliggenhed til jer, der er vilde med Blåvands byliv.

Blåvands ferieområde byder desuden på en af Danmarks smukkeste sandstrande, og få minutters kørsel bringer jer ned til vandet. Begiv jer ud på en spadseretur langs vandkanten i den friske luft – det vil både de store og små feriegæster elske.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60206

D.
sagde , Horsens

Super

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus med god størrelse til familie på 4 og lille hund.
Ligger i god gåafstand til blåvand by og til shopping. Ligger i hyggeligt område til gå ture.
Dejligt med to badeværelser.

D.
sagde , Esbjerg

Dejligt centralt beliggende feriehus alene udstyret med kvalitetsinventar. Ikke mindst rigtig gode senge. Vi savnede dog en helt almindelig kaffemaskine og ikke blot en smart model der brygger een kop ad gangen i et fælles thermokrus.

Se flere anmeldelser


Soverum:
Bolig-/Grundareal:92 / 130
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...