Moderne aktivitetshus med billard, trampolin og udendørs spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 5A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60208
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

I udkanten af Blåvand, tæt på Blåvand Zoo og 900 meter fra den skønne sandstrand, ligger dette flotte aktivitetshus til 8 personer. Sommerhuset er opført i 2020 og byder på masser af skønne faciliteter; blandt andet billardbord, udendørs spabad og trampolin i haven. Ligeledes er der en kombi CEE el-stik med 16A/400V og 13A/230V DK Jord. Et oplagt valg til den næste familieferie!

Femstjernet sommerhus med topmoderne indretning og aktivitetsrum med billard

Dette femstjernede sommerhus råder over i alt 160 velindrettede kvadratmeter. Den moderne og stilfulde indretning fungerer som rød tråd i hele sommerhuset, og det lyse farvevalg skaber en imødekommende stemning og rummelige omgivelser. I stuen er der chromecast i det ene TV samt Airplay, hvor I kan caste fra Apple devices direkte til Tv´et.

På Søren Gades Mark 5A er der noget for alle. Mens nogle slapper af på sofaen foran den knitrende brændeovn, kan andre slå sig løs i aktivitetsrummet, hvor billardbordet eller bordtennis danner centrum for begivenhederne.

De praktiske faciliteter er også helt i top, og opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren hjælper alle med at klare de huslige pligter, så I har endnu mere tid til at nyde ferien. Desuden får I 2 badeværelser med gulvvarme og lækre dobbeltbrusere.

Stor terrasse med udendørs spabad, trampolin, gynge og sandkasse

På den store, delvist overdækkede terrasse kan I nyde den friske luft og de flotte omgivelser i fulde drag. Den 2.477 kvadratmeter store naturgrund er indrammet af høje træer, der skærmer godt af, og med gode havemøbler og en gasgrill på terrassen har I helt optimale betingelser for at slappe af i det fri.

I bliver også godt hjulpet på vej af endnu et af aktivitetshusets highlights, her et udendørs et af slagsen. På terrassen står et stort udendørs spabad, som sørger for dejlige wellnessoplevelser under åben himmel hele året rundt. Ved huset findes også en 16A/230V ladestander til elbiler. Medbring dog selv kabel.

Der er også tænkt på de små feriegæster. På den velholdte naturgrund er der både trampolin, gyngestativ og sandkasse, så der er rig mulighed for at lege og være aktiv, mens mor og far daser på terrassen.

Blåvands strand og den livlige ferieby ligger mindre end 1 kilometer væk, og Blåvands Minizoo kan nås på gåben. Der er altså et hav af spændende udflugtsmuligheder for alle aldre lige uden for døren!

Det siger vores gæster om sommerhuset 60208

D.
sagde , Danmark

Super lækkert luksus hus. Velindrettet ig udendørs spa er en sand fornøjelse
Rummelighed i huset var fortræffelig og aktivitetsrum virkelig godt.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 2.477
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (140 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...